Gündem

Başbakan Yardımcısı Şimşek'ten Bedelli Askerlik Açıklaması

Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, FOX TV’de İsmail Küçükkaya’nın Çalar Saat programına katıldı.

Şimşek katıldığı canlı yayın programında gündeme dair konulara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Gündemde Böyle Bir Konu Yok

İsmail Küçükkaya’nın kendisine bedelli askerlik ile ilgili bir soru sorması üzerine ise Başbakan Yardımcısı Şimşek, önceden de bedelli askerliğin gündemlerinde olmadığını, hatta bu konuda Başbakan Binali Yıldırım’ın açıkmala yaptığını söyledi.

Benim Konum Değil

Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı ayrıca bedelli askerlik konusunun kendisinin çalışma alanına girmediğini ifade etti.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. sırf seçim için erteliyorlar bedelliyi. dertleri bu, kusura bakmasınlar benim derdimi gündeme almayanı ben de seçim günü gündemime almayacağım. o kadar… seçim yatırımı diye ertelemekten oluyor bunlar. şuan ülke ekonomisi rezil durumda, seçime gidene kadar kim bilir daha ne kadar rezil olacak ekonomimiz. mtv, ötv, lpg – benzin – mazot zamları aldı başını gidiyor… ne yapalım hükümetle ortak bir davamız vardı bugüne kadar sandıkta destek olduk diye de ülkenin bugünkü durumuna göz mü yumalım. şu "biz yaptık gidin siz de yapın" diyenler de bu kindar kafayı bir kenara bıraksınlar artık. ortada mantıklı bir açıklama yok, anca "ben yaptım sen de yap". bırakın artık şu işi. ülke için iyi olanı isteyin. proje üretin. sanki biz servet içinde yüzüyoruz da ondan bedelli istiyoruz. okuyacağız atanacağız diye gençlik gitti ömür gitti, sınavsız gün görmedik, zar zor iş kurduk daha yeni çoluk çocuğa karıştık hadi kalk askere. askerden döndüğümüz zaman birikmiş vergimizi de siz ödersiniz artık.