Gündem

Başbakan Yıldırım Açıkladı ! OHAL Komisyonu Göreve Başlıyor

Kamupersoneli.net olarak yaptığımız haberde OHAL Komisyonunun bir an önce göreve başlaması gerektiğini ve mağduriyetlerin gidierilmesi gerektiğini vurgulamıştık.

Haberimizden kısa bir süre sonra Başbakan Binali Yıldırım bu konu hakkında çok önemli bir açıklama yaptı. 

BAŞBAKAN YILDIRIM’DAN OHAL KOMİSYONU AÇIKLAMASI 

Başbakan Binali Yıldırım Cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başbakan Binali Yıldırım bir gazetecinin OHAL Komisyonuna ilişkin sorusu üzerine şu açıklamalarda bulundu;

“OHAL komisyonu için KHK çıkardık, 7 kişinin ataması yapılacak, güvenlik araştırmaları yapıldı. Bugünlerde 7 kişinin ataması yapılacak. Daha sonra Komisyon tarafından başvurular alınacak.”

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Atama yapılacak komisyon başvuru alacak…Yani boşa ümitlenme çünkü 15 temmuz travma yarattı yani kin yada kan davası 30 yıllık ömrümde bu kadar hukuksuzluğu bir arada görmedim garip olan millet halinden razı.Allah tum iyi niyetli masumları korusun.

  2. biz aypi cakismasi maduruyuz abim cezaevinde ve halatelefon incelenmesi yapilmadi hic alakasi yokken bi mdirum cok zorumuza gidiyor komisyon biran once ise baslayip bizim maduruyetimiz artik giderilsin yeyerrrrrrr