Gündem

Başbakan Yıldırım: Benim Vatandaşlarım Terör Örgütleri İle Aynı Safta Olmayacaktır

REFERANDUMA EVET DENECEK ÇOK SEBEP VAR 

Başbakan Yıldırım Anayasa değişikliği referandumuna ilişkin çeşitli açıklamalarda bulundu. Başbakan Binali Yıldırım mevcut Anayasa’nın artık milletin beklentilerini karşılamakta yetersiz kaldığına dikkat çekti.

Başbakan Yıldırım konu ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu; 

“Hep söyledik yine söylüyoruz; bu anayasa 1982 model, yolda kalıyor, tekliyor. Hayırcılar, ‘Bir ittirirsek çalışırız belki’ diyor. Çalışmaz kardeşim, milleti boşuna yormayın. Vatandaş 16 Nisan’da sandığa gidecek, darbe ürünü bu anayasayı değiştirecek, evet mührünü vuracak, işi bitirecek.”

Ayrıca Başbakan Yıldırım, “Vesayetin her türlüsüne dur demek için”, “Milletin üstünde bir güç kabul edilmemesi için”, “Daha geniş temsil gücü olan bir Meclis için”, “Bağımsız, tarafsız yargı için”, “Gençlerin siyasete atılması için”, “Etkili yürütme, etkili demokrasi için”, “Gençlerin sesisinin daha gür çıkması için”, “Kutuplaşma değil kucaklaşma için”, “uzlaşarak çalışma için, “, “evet” dedi. Yıldırım “Evet diyecek birçok sebep var. Ben sadece birkaç tanesini söyledim. Evet’de, bereket var.” ifadelerini kullandı

Kamupersoneli.net | ANKARA