Gündem

Başbakan Yıldırım'dan Son Dakika Fırat Kalkanı Mesajı !

Başbakan Yıldırım, Kahramankazan ilçesinde Ankara-Kahramankazan yolu temel atma töreninde konuştu. Başbakan Binali Yıldırım konuşmasında terörle mücadele vurgusu yaptı.

Başbakan Yıldırım konuşmasında “Sınırı güneye geçince PKK’nın adı birdenbire değişiyor, YPG oluyor. Terörün her türlüsü kötüdür. Gereken cevap da verilecektir. Gerekirse Fırat Kalkanı’nda olduğu gibi sınırlarımızın dışında etkisiz hale getirmekten asla çekinmeyeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Başbakan Binali Yıldırım’ın konu ile ilgili olarak açıklamaları şöyle oldu;

“MİLLETE SORARIZ”

“Gümrük Birliği güncellenmesin diyorlar, sanki biz de can atıyoruz. Dur bakalım. Türkiye milletinin ülkesinin menfaati olmayan hiçbir şeyin peşinde olmaz. Ne yapacaksak, neye karar vereceksek. Önce size sorarız, millete sorarız ona göre karar veririz.”

“ASLA ÇEKİNMEYECEĞİZ”

“Katil her terör örgütünün yaptığı gibi bunlar da çaresiz kalıca sivilleri hedef almaya başladılar. Eren Bülbül’ü şehit ettiler. Bunlar çocuk katili. Bu terör unsurlarını bırakın ülkemizde, sınırlarımızın yakınlarında bile var olma şansı vermeyeceğiz. Sınırı güneye geçince PKK’nın adı birdenbire değişiyor, YPG oluyor. Terörün her türlüsü kötüdür. Gereken cevap da verilecektir. Gerekirse Fırat Kalkanı’nda olduğu gibi sınırlarımızın dışında etkisiz hale getirmekten asla çekinmeyeceğiz.”

Kamupersoneli.net – ANKARA