Gündem

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması!

Başbakan Binali Yıldırım, 130 maddelik torba yasa tasarısının TBMM açılır açılmaz görüşmelerine başlanılacağını açıkladı.

Vatandaşlara Güzel Haberlerimiz Var

Başbakan Binali Yıldırım, kanalların ortak yayınında gündeme dahil kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi.

Bu sorulardan 1 tanesi de 130 maddelik torba yasa tasarısının ne zaman görüşüleceğiydi. Yıldırım, 130 maddelik torba yasasısında vatandaşlara güzel haberlerinin olduğunu, TBMM açılır açılmaz bu müjdeli haberleri vereceklerini açıkladı.

Tasarıda Yer Alan Bazı Düzenlemeler

Başbakan Binali Yıldırım, CNN Türk, Habertürk, TRT Haber, NVT ve A Haber kanallarının düzenlediği ortak yayında kendisine yöneltilen bir soru üzerine, 130 maddelik torba tasarında yer alan bazı düzenlemelerden bahsetti.

Yıldırım düzenlemeleri şu şekilde açıkladı;

Kira sertifikası, kitle fonlaması, taşeron işçilere yönelik düzenleme, zorunlu deprem sigortasıyla alakalı düzenlemeler olacaktır dedi.

Altın tahvili çıkartılacak, tasarı ile birlikte sadece bankalar değil sigortalarda teminat mektubu verebilecek, kentsel dönüşümde kapsamlı düzenlemeler yapılacak, asgari ücretin vergi diliminde düzenlemeler yapılacak, truzim sektöründe düzenlemeler yapılacak, emlak vergi değerinde düzenlemeler yapılacağı konusunda teminat verdi.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Stajerlikte sigorta başlangıcı sayılsın bağkurlu nasıl borçlana biliyorsa sigortalı da geriye borçlansın

  2. Stajerlikte sigorta başlangıcı sayılsın bağkurlu nasıl borçlana biliyorsa