Gündem

Başbakan Yıldırım'dan Valilere 'Hainlik' Mesajı!

Başbakan Binali Yıldırım valilere yönelik bir açıklama yaptı.

Hainliğe Müsademiz Yok!

Başbakan Yıldırım tarafından yapılan açıklamada, ülkenin geleceği, menfaati için herkes hatabilir ancak hainlik yapamaz dedi. Hata yapmaya müsademiz vardır ancak hainliğe asla yoktur. Şehirlerimiz valilerimize emanettir ve bunun içinde valilerimizin hainlik yapmalarına müsade yoktur şeklinde beyanlarda bulundu.

Yıldırım’ın Valilere İlişkin Açıklamaları:

Başbakan Binali Yıldırım, “Sizler 81 ilimizin en üst düzey yöneticileri olarak devlet geleneğimizi sürdürüyor, ağır bir vazifeyi omuzlarınızda taşıyorsunuz. Sizler, bizler 15 yıldır Türkiye’yi, takip eden değil, takip edilen bir ülke haline getirmek için büyük gayret sarfediyoruz.

Biz en baştan beri millet devletin değil, devlet milletin hizmetinde olacak dedik. Size düşen görev devlet ile millet arasındaki mesafeyi kapatmaktır. Mesafe koymamaktır. Mutluluğunu, sevincini yüreklerinizde hissederek görev yaptığınızı biliyorum. Sizleri bu bilinç ve gayretinizden dolayı tebrik ediyorum fakat hayatın bir gereği olarak sürekli yenilenmeye ihtiyaç var. Başarılarımızla övünerek değil, daima yeni başarılar, daha iyisini nasıl daha iyi yapacağız düşüncesi ile çalışmak mecburiyetindeyiz.

Uzun seneler milletimizin yüzü gülmedi. Hamdolsun, son 15 yılda biz bu durumu tersine çevirdik. Artık milleti yaşat ki devlet yaşatsın, milleti yücelt ki devlet yücelsin prensibini hayata geçirmiş bulunuyoruz.

Mesele ülkenin geleceği ve menfaati ise hata yapın ama hainlik yapmayın. Hata yapmaya alan var ama hainliğe asla alan yok. Bulunduğunuz şehirlerden milletin emaneti sizlerin omuzlarınızdadır. Rızasını beklediğiniz yegane mercii milletin ta kendisidir.” diyerek valilerimiz değerini ve onların hata yapmalarına tahammüllerinin olmadığını belirtti.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA