Gündem

Başbakan Yıldırım: Sistem Erdoğan İçin Değil Her Doğan İçin Yapılıyor

Başbakan Binali Yıldırım, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından onuruna verilen akşam yemeğinde yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarının başarısının sırrının güven ve istikrar olduğunu söyledi.

AK Parti iktidarında çıtanın sürekli yukarı çekildiğini, sürekli büyüme sağladığını belirten Yıldırım, “Bir Türkiye’yi üç Türkiye yaptık.” dedi. Başbakan Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:

SİSTEM ERDOĞAN İÇİN DEĞİL HER DOĞAN İÇİN YAPILIYOR

Başbakan Yıldırım, 94 yıldan beri 65 hükümetin iş başına geldiğini ifade etti. Ayrıca Başbakan Yıldırım bazı hükümetlerin 17 ay dayandığına dikkat çekerek sözlerine şöyle devam etti;

“Hani nerede padişahlık, nerede diktatörlük? Diktatörlükte böyle bir şey var mı? Efendim tek adam. Ne olacak, iki tane mi cumhurbaşkanı olacak? Böyle bir şey var mı? Nevşehir’e bir tane belediye başkanı yetmiyor, bir tane daha yanına koyalım. CHP, bugünlerde HDP ile çok haşır neşir olduğu için eşbaşkanlık alışkanlığı onlara da geçmiş gözüküyor.”

Yıldırım, bazı kişilerin dönüp dolaşıp “Bu iş Erdoğan için yapılıyor.” dediğini anımsattı. Konu ile ilgili olarak Başbakan Yıldırım  Ben de bu iş Erdoğan için değil her doğan için yapılıyor diyorum. Bu sistem gençlerimizin önünü açıyor, Türkiye’de istikrarı, güveni garanti altına alıyor. Bu sistemle ilgili kim ne söyleyecekse çıksın karşımıza, her detayı konuşalım. Milletin istemediği hiçbir şeyle biz olamayız. Bugüne kadar olmadık, bundan sonra da olmayacağız.” ifadelerini kullandı.

Kamupersoneli.net | ANKARA