Gündem

Başbakan Yıldırım Terör Saldırısında Yaralananları Ziyaret Etti

Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul’daki terör saldırısında yaralananları tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

Başbakan Yıldırım, terör saldırısı ile ilgili, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Başbakanlık Müsteşarı Fuat Oktay, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, İstanbul Valisi Vasip Şahin ile İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan’ın katılımıyla Başbakanlık Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde düzenlenen toplantının ardından Ulus’taki Liv Hospital’a geldi.

Burada, hastane yetkililerinden bilgi alan Yıldırım, daha sonra terör saldırısında yaralananları ziyaret etti. Ziyarette Yıldırım’a, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile İstanbul Valisi Vasip Şahin de eşlik etti.

O İDDİALAR ASILSIZ

Başbakan Binali Yıldırım teröristin Noel Baba kılığında geldiği iddiasının doğru olmadığını açıkladı. Başbakan Yıldırım “Aslı astarı yok. Bildiğiniz silahlı bir terörist. Silahını çekerek kapıdaki korumaları ve bir polisimizi şehit ediyor ve ondan sonra da içeri girip rastgele kurşun yağdırmak suretiyle insanlarımızın ölümüne vesile oluyor. Silahını da olay yerinde bırakıp kargaşadan yararlanarak olay yerinden uzaklaşıyor ama polis, emniyet teşkilatımız meselenin üzerindedir. Bütün ihtimaller değerlendiriliyor. Çalışmalar büyük bir titizlikle sürdürülüyo” dedi.

Kamupersoneli.net – AA