Gündem

Bayram Tatili Bilançosu Ağırlaşıyor: 96 Ölü 510 Yaralı Var

Bayram tatilinin uzun olmasını fırsat bilen vatandaşlar tatil süresi boyunca tatile çıkıyorlar. Cuma günü mesai bitimi sonrasında memleketlerine ve tatil yörelerine gitmek için yollara düştüler. Trafikte yoğun önlemlerin alınmasına rağmen ülkemizin dört bir yanından kaza haberleri geliyor.

Cuma günü mesai bitimi olan saat 18.00’den gece yarısına kadar Manisa’da 2, Ordu, Bursa ve Düzce’de meydana gelen 5 ayrı kazada, 5 kişi öldü, 27 kişi yaralandı.

17 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ 67 KİŞİ YARALANDI

Tatilin ilk günü olan 18 Ağustos Cumartesi günü 21 kaza meydana gelirken Malatya, Çorum ve Antalya´da 2´şer, Niğde, Balıkesir, Manisa, Aydın, İzmir, Adıyaman, Hatay, Bursa, Kütahya, Ordu, Hakkari, Afyonkarahisar, Bolu, Şanlıurfa ve Çankırı´da çeşitli kazalar meydana geldi. Söz konusu kazalarda 17 kişi hayatını kaybederken 67 kişi de yaralandı.

19 Ağustos Pazar günü ise 20 kaza meydana gelirken bu kazalarda 21 kişi öldü, 90 kişi de yaralandı. Kazalar Konya´da 3, Manisa´da 2, Samsun, Elazığ, Osmaniye, Kocaeli, Kırıkkale, Mardin, İzmir, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Bartın, Uşak, Kütahya, Malatya, Yalova, Sakarya illerinde yaşandı.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA