Gündem

Bayram Tatiline İlişkin Hükümetten Önemli Açıklama !

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş Kırgızistan Başbakanı Soroonbay Ceenbekov ile Sütlüce Parkı’ndaki Manas Heykeli’nin açılışına katıldı. Açılışın ardından Bakan Kurtulmuş gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’a Atatürk Kültür Merkezi’nin yıkımının başlayacağının hatırlatılması ve detayları soruldu. Bunun üzerine Bakan Kurtulmuş bu konuyla ilgili bütün detaylı çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu ifade etti. 

Proje detayıyla tamamlandıktan, yapılacak işler planlandıktan sonra bunları en ufak bir noktasını gizlemeden kamuoyuyla paylaşacaklarını belirten Kurtulmuş, “Dolayısıyla çalışmaların devam ettiği bir süreçteyiz. Şu anda Atatürk Kültür Merkezindeki çalışmayla ilgili bir şey söyleme noktasında değiliz. Süreçle ilgili adımlarımız netleştiğinde bunu kamuoyuyla paylaşacağız.” açıklamasında bulundu.

BAYRAM TATİLİ AÇIKLAMASI

Burada Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’a Kurban Bayramı Tatiline ilişkin de bir soru soruldu. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Turizm Bakanı Kurtulmuş henüz bu konunun Bakanlar Kurulu’na gelmediğini belirten Kurtulmuş, “Bayram süresi konusu, Bakanlar Kurulu gündemine geldikten sonra Türkiye için en hayırlısı neyse ona karar verilir.” dedi.

Kamupersoneli.net – ANKARA