Gündem

Bedelli Askerlik Başvurusu Yapacak Olanlar Dikkat ! Son Gün Uyarısı

Bedelli askerlik başvuruları için askerlik şubelerinde hafta sonu mesai yapılıyor. Milli Savunma Bakanlığı tarafından daha önce bedelli askerlik başvurularının 3 Kasım’da sona ereceği duyurulmuştu.

BEDELLİ ASKERLİK BAŞVURULARI SONA ERİYOR

Bedelli askerlik başvuruların mağduriyet yaşanmaması için Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruda başvuruların hafta sonu da askerlik şubeleri aracılığı ile alınacağı ifade edildi. 

Bedelli askerlik hizmetinden faydalanmak isteyenler, askerlik şubelerinde bugün de başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. Bedelli askerlik başvuruları bu akşam mesai bitiminde sona erecek.

ZİRAAT BANKASI HAFTA SONU ÖDEME ALIYOR

Ziraat Bankası tarafından bedelli askerlik ödemelerinin hafta sonu da alınacağı ifade edildi. Bu konu hakkında Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada ise “Bedelli askerlik hizmeti başvuruları için askerlik şubelerinde hafta sonu mesaiye devam edilecek olması nedeniyle, Bankamız da 81 ildeki ve KKTC’deki toplam 127 şubesi ile 3 Kasım Cumartesi ve 4 Kasım Pazar günleri 10.00-17.00 saatleri arasında bedelli askerlik ödemelerini almaya devam edecektir. 3 Kasım Cumartesi ve 4 Kasım Pazar günleri 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacak Şubelerimiz www.ziraatbank.com.tr internet sitesinden öğrenilebilecektir.” ifadelerine yer verildi.

KAMUPERSONELİ.NET