Gündem

Bedelli Askerlik Ücreti Ne Kadar Olacak? Bülent Turan Açıkladı

Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili Bülent Turan bedelli askerlikle alakalı olarak değerlendirmelerde bulundu.

Turan, Türkiye’de askerlikle alakalı sorun yaşayan çok sayıda gencin bulunduğunu ve sorunun kalıcı olarak çözülmesini istediklerini sözlerine ekledi.

Türkiye’de askerlik çağında olanların önemli bir kısmının büyük merakla beklediği askerlik çıkacağı tarih ile alakalı olarak detaylar merak ediliyor.

Ayrıca bunun yanı sıra bedelli askerliğin nasıl fiyatlandırılacağıyla alakalı olarak tartışmalar devam ediyordu.

Bülent Turan açıklamasında ise;

“Bu çok büyük bir problem. Bu konuda adım atmak istiyoruz. Daha makul fiyatlarla bir çalışma yapabiliriz.

3 aylık 5 aylık askerler operasyona gitmiyor. Ülkede askerlikle ilgili sorun yaşayan gençlerin olmamasını istiyoruz.

Bedelliyi çok daha kalıcı, bir sorun olarak ele alıp çözmek istiyoruz” dedi.

Kamupersoneli.net I ANKARA

Bir Yorum

  1. Bedelli cikacaksa en az 80bin TL olmalı madem vatanını sevmiyor bedelini ödemeli

  2. Bu ülkenin adaleti hep bası büyük olanları sevindiriyor fakirler hep kaybediyor adalet onların yüzünü göldürmüyor

  3. Profesyonel orduya geçilmeli. İsteyen asker polis olsun. Kimseyi zorla silah altına almamaliyiz.

  4. Askerliğimi çeşitli sebeplerden dolayı yapamıyorum her alanda bunun sıkıntısını çekiyorum bedelli 5 000 ila 10 000 arasında olmaliki herkes faydalanabilsin

  5. Ülkeyi sevip sevmemekle ne alakası var değerli kardeşim bu ülkede paran varsa kralsın yoksa kölesin bu güne kadar ultra zengin bir kimsenin çocuğunun şehit olduğunu duydunmu biraz vicdan

  6. Müslüman ülkede yaşıyoruz normal karşılamak lazım siz hiç zengin çocuğunun Mardin de öldüğünü gördünüz mü göremezsiniz ölenler hep fakirdir zenginler edebiyatını yapar!

  7. Bedelli çıkmamalı her erkek silah tutmasını bilmeli erkek vatan için fedakar olmalı her türk asker doğar askerlik şereftir.Bedelli yerine askerlik süresi azaltılabilir ama bir erkek silah tutmasını öğrenmeli !

  8. ordinaryüs bilim adamıda konuştu senln dediğin gibi olsa 80000 Türkiye'de kaç vatandaşın yıllık geliri 80000 sayın ordinaryüs o zaman zengin bedelli yapsın fakir askere gitsin ayrıca vatanı sevmekle sevmemekle nasıl bir ilişki kurdun araştırmaya değer. Ayrıca şimdiki askerlik sabah yürü akşam yürü yürümeklemi vatanı sevmiş oluyorsun kaç kişi var hiç düşündün mü ordinaryüs insanlar okul yüzünden askere gitmemiş o zaman ki şartlar altında işe girmiş yada işyeri açıp istihdam sağlamış kısa dönemde olsa işten ayrılıp işyeri kapatan kaç kişi olduğunu büyük ihtimal sen askerliği yaptın bana nasıl olsa etkilemedi kimse de yararlanmasın diyerek işi vatan millet sevdalısı gibi göstermeye çalışıyorsun…..