Gündem

Bedelli Askerlikte 28 Gün Şartı 21'e Düşürüldü

AK Partili Mehmet Muş bedelli askerlik hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Mehmet Muş açıklamalarında 28 gün şartının 21 gün olması için teklif vereceklerini ifade etti.

GÜN ŞARTI 21’E DÜŞÜRÜLÜYOR

Mehmet Muş açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Plan Bütçe akabinde görüşmelerin tamamlanmasının ardından bu teklifin kanunlaşmasını beklemekteyiz. Üç kriter söz konusu biliyorsunuz. Kamuoyundaki tartışmalar, siyaset kurumundaki tartışmalar ve TSK’nın bugün ve gelecekle ilgili planlanması çerçevesinde 28 günlük askerlikle ilgili teklifimiz bugün görüşülmekte ve biz teklifin 21 gün olarak revize edilmesi konusunda komisyona teklifte bulunacağız.

Ayrıntılar geldikçe okuyucularımızla paylaşacağız…

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. 21 gün dahi olsa hepsi devlete külfet olacak ama yemesi içmesi yatması çamaşırı

  2. Biz o süre kalksın dedik kısalsın demedik. Bedelli bekleyen benim muhattabı benim. Ben bunun için oy verdim sana. Sen de beklentimi karşıla. Yaş oldu 30 ne istiyorsun benden 21 gün.

  3. 1994´e bedelli istiyoruz. Zaruru durunlari olanlar dusunulmeli. 25 yasindan gun alan 1994 lulere kapsamli bedelli gelsin. Tecil sureleri doldu ev bakan evli olanlar var. 1994 e bedelli istiyoruz.

  4. İsraf hükumeti iş başında. Bu 21 günlük israfın acısını hükumet vergiyle zamla cezayla vatandaştan çıkaracak ama vatandaş hiç oralı değil. Hazımsızlar gidin 21 gün de olsa askerliğinizi yapın diyorlar da yerel seçimden sonraki enflasyonu bakalım nasıl hazmedeceksiniz. Devlete para lazım, 21 gün israftır gereksizdir diyoruz dinlemiyorsunuz.