Gündem

Ben Bilmem Eşim Bilir 1. Bölümü Başladı – Ben Bilmem Eşim Bilir Yeni Sunucusu Ufuk Özkan Kimdir?

Ben Bilmem Eşim Bilir ‘de Hafta sonları Ufuk Özkan Olacak. Ben Bilmem Eşim Bilir 1. Bölüm Başladı  Ekranların Sevillen yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir  Kanal D Ekranlarında başladı. Başarılı oyuncu Ufuk Özkan Cuma akşamları yayınlanacak olan final bölümlerinde sunuculuğu üstlenecek. Hafta içi her gün 16:45’te yayımlanacak Ben Bilmem Eşim Bilir’in sunuculuğunu ise Şule Zeybek Üstlenecek. İlk bölümü izlemek için kanal d resmi internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Ufuk Özkan Kimdir?

Ufuk Özkan, (d. 11 Nisan 1975, Seeheim-Jugenheim, Almanya), Türk tiyatro dizi ve sinema oyuncusudur.

Aslen Samsunludur. 12 yaşında Samsun’a kesin dönüş yaptıktan sonra Türkçeyi iyi konuşamaması nedeniyle öğretimine 8.sınıf yerine 5.sınıftan devam etmiştir. Samsun Belediye Ortaokulu mezunudur .Samsun Belediye Konservatuarı ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden (2001) mezun olmuştur. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında oyuncu olarak çalışmıştır. Tiyatro Kılçık İle 3 yıl Kabare Tiyatrosu yapmıştır.2003 yılında BKM’de “Ölümsüz Aşk” dizisinde başrolde yer aldı. Asuman Dabak Tiyatrosu’nda da oyunculuk yapmıştır. Almanca ve İngilizce bilmektedir. “Geniş Aile” dizisinde “Cevahir” karakterinde rol almıştır. Nazan Güneş ile evlidir. Eren adında bir oğlu vardır.

Şule Zeybek Kimdir?



Şule Zeybek, 18 Kasım 1975 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Eski Kültür Bakanı Namık Kemal Zeybek’in kızıdır. Aydın Doğan’ın eşinin öz yeğenidir. Annesi Asuman Hanım’dır. Annesi Asuman Hanımın kız kardeşi olan Sema Doğan Aydın Doğan’ın eşidir. Bir kız kardeşi vardır. Hacettepe Üniversitesi sosyoloji bölümünden mezun oldu. Mezun olduktan sonra bir süre bir reklam ajansında metin yazarlığı yaptı. Kanal D’de muhabir olarak çalışmaya başladı. Can Gürzap’ın Dialog adlı kursuna gitti, Şahika Tekand’dan etkili konuşma dersleri aldı. Önce radyoda görev yaptı, sonra gece haberleri sundu, daha sonra da öğle haberlerini sunmaya başladı. Şule Zeybek, 2 Şubat 2000 tarihinde gazeteci Yiğit Bulut ile evlendi. 2010 yılında boşandı. Ahmet (d.2007) adında bir çocukları vardır. Şule Zeybek, mesleğinden arta kalan zamanda ata biniyor, bol bol resim yapıyor ve gümüşten harika takılar tasarlıyor.

Kamupersoneli.net | Ankara