Gündem

Bilim Kurulu toplandı! Gözler Bakan Koca'nın açıklama yapacağı saate çevrildi! Ramazan Bayramı'ndan sonra kısıtlamalar devam edecek mi?

Koronavirüs salgınında verilerin her geçen gün daha iyi bir hal alması, normalleşme adımlarının atılmasına zemin hazırladı. Toplantıda bu hafta Ramazan Bayramı dolayısıyla 4 gün uygulanacak sokağa çıkma yasağına ilişkin görüşmenin yapılacağı ifade edildi. Ramazan Bayramı sonrasında normalleşme adımlarının nasıl devam edileceği de masaya yatırılacak konuların arasında.

TOPLANTI 14.00’TE BAŞLADI

Bilim Kurulu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın bugün video konferans aracılığıyla yapacağı toplantı saat 14.00’te başladı. Toplantı sonrasında saat 16.00 civarlarında Bakan Koca’nın canlı yayında açıklama yapması bekleniyor.

Bilim Kurulu toplandı! Gözler Bakan Koca'nın açıklama yapacağı saate çevrildi! Ramazan Bayramı'ndan sonra kısıtlamalar devam edecek mi?

VİDEO KONFERANS ARACILIĞIYLA GÖRÜŞME

Bilim Kurulu ve Bakan Koca, koronavirüs sebebiyle toplantılarını video konferans aracılığıyla gerçekleştirecek. Bugün bir yeni görüşme daha yapılıyor. Saat 14.00’te başlayan görüşme 16.00’da sona erecek.

BAYRAM SONRASINDA NORMALLEŞME NASIL OLACAK?

Ramazan Bayramı sonrasında normalleşme adımlarının nasıl uygulanacağı da merak edilmeye başladı. Konuyla ilgili görüşlerin, Bilim Kurulu toplantısında görüşülmesi ve bir takım kararların alınması bekleniyor.

GÜNDEM KORONAVİRÜS

Bakan Koca ve Bilim Kurulu’nun gündeminde koronavirüs tedbirleri bulunuyor. Atılmaya başlanan normalleşme adımlarının bayram sonrasında nasıl uygulanacağına ilişkin yeni kararların alınması bekliyor. Konuya ilişkin Bakan Koca saat 16.00’da açıklama yapacak.