Gündem

Bilim Kurulu toplanıyor! Toplantı sonrasında Bakan Koca açıklama yapacak! Gözler o saate çevrildi!

Bilim Kurulu ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün saat 14.00’de video konferans aracılığıyla bir toplantı gerçekleştirecek. Toplantı sonrasında Bakan Koca’nın saat 16.00’da açıklama yapması bekleniyor.

TOPLANTI SAAT 14.00’DE BAŞLAYACAK

Bilim Kurulu ile Sağlık Bakanı Koca, bugün koronavirüs salgını kapsamında bir toplantı gerçekleştirecek. Toplantı sonrasında alınan kararların basın toplantısıyla Bakan Koca’nın açıklaması bekleniyor. Türkiye’de vaka sayılarının düşmesi ve iyileşen kişi sayısının artması tedbirlerin gevşetilmesi konusun gündeme getirdi. Bilim Kurulu normalleşme kararlarına ilişkin yeni tedbirler alabilir.

Bilim Kurulu toplanıyor! Toplantı sonrasında Bakan Koca açıklama yapacak! Gözler o saate çevrildi!

BAKAN KOCA AÇIKLAMA YAPACAK

Video konferans aracılığıyla düzenlenen toplantı sonrasında Bakan Koca’nın açıklama yapması bekleniyor. Saat 16.00’da son bulacak toplantının ardından alınan kararlar ve Bilim Kurulu’nun önerileri paylaşılacak.

BİLİM KURULU’NUN YENİ KARARLARI AÇIKLAMASI BEKLENİYOR

Bilim Kurulu’nun da katılmış olduğu toplantı sonrasında alınan kararların ve yeni tedbirlerin paylaşılması ön görülüyor. Özellikle AVM’lerin ve berberlerin ne zaman açılacağı merak konusu oldu. Konuyla ilgili AYD Başkanı Güseyin Altaş, AVM’lerin 11 Mayıs’ta açılacağını ifade ederken, konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmedi.