Gündem

Binali Yıldırım'a Ulaştırma Bakanlığı'ndaki Makam Araçları Soruldu

 Başbakan Adayına Ulaştırma Bakanlığı’ndaki Makam Araçları Soruldu .  Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Dr.  M. Sezgin Tanrıkulu , Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Adayı Binali Yıldırım’a Bakanlıkta kaç makam aracı olduğunu sordu. Söz konusu makam araçlarının masraflarını sordu.


İşte Binali Yıldırım’a yöneltilen o sorular ; Bakanlığınıza bağlı kuruluşların mevcut makam araçlarının sayısı nedir? , Bakanlığınıza bağlı kurumlardaki makam araçlarının yıllık akaryakıt ve bakım masrafı kaç Türk Lirasıdır? , Makam Araçları Kurum çalışanları dışındakilere tahsis edilmekte midir?

Kurum çalışanları dışındaki makam aracı tahsis edilen kişiler kimlerdir ve makamları nelerdir? Kurum çalışanları dışında makam aracı tahsis edilen kişilerin makam aracı tahsis edilen kişilerin araç bazında kurumlara maliyeti ne kadardır?  , Kiralanan araç sayısı kaçtır? 

Yıllık masrafı ne kadardır, Makam araçları kimlere tahsis edilmiştir? Söz konusu soru önergesinin nedeni bir dönem bakanlığın makam araçlarının alakasız kişilere tahsis edildiği yönündeki dedikoduların nedenini öğrenmek olduğu düşünülüyor.

Kamudan haberlerden, gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden ve çok daha fazlasından haberdar olabilmek için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara