Gündem

Bitlis Terör Operasyonları Kapsamında Sokağa Çıkma Yasağı İlan Edildi!

Bitlis Valiliği resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı basın açıklamasında, bölücü terör örgütü mensuplarının gerçekleştirdiği eylemler nedeniyle kentin bazı bölgelerinde terör operasyonları gerçekleştirileceği duyuruldu. 

BİTLİS’TE TERÖR OPERASYONLARI KAPSAMINDA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI

Güvenlik güçleri tarafından düzenlenecek söz konusu operasyonlar kapsamında kentin bazı köy ve mahallelerinde sokağa çıkma yasağı ilan edildiği belirtildi. Valilik tarafından yayımlanan duyuruya göre, sokağa çıkma yasağı 5 Aralık Salı günü gece yarısından itibaren başlatacak olup sokağa çıkma yasağının ikinci bir emre kadar uygulanacağı bildirildi. Vatandaşların sokağa çıkma yasağı kapsamında 16.00 ile 07.00 saatleri arasında sokağa çıkmaları yasak olacak.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI UYGULANACAK BÖLGELER

Bitlis Valiliği’nce yayımlanan basın açıklamasında, Bitlis merkezde bulunan lıcak Köyü, Oğulcak Köyü, Aşağıölek Köyü, Yukarıölek Köyü, Çalıdüzü Köyü, İçgeçit Köyü, Akçalı Köyü, Bölükyazı Köyü, Çayır Mahallesi, Govan Mahallesi, Kürtler Mahallesi bölgelerinde yukarıda belirtilen saatler arasında sokağa çıkma yasağı uygulanacak.

Bitlis Valiliği tarafından yayımlanan basın açıklaması

”Bitlis ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde bulunan; Ilıcak Köyü, Oğulcak Köyü, Aşağıölek Köyü, Yukarıölek Köyü, Çalıdüzü Köyü, İçgeçit Köyü, Akçalı Köyü, Bölükyazı Köyü, Çayır Mahallesi, Govan Mahallesi, Kürtler Mahallesi bölgelerinde bölücü terör örgütü mensuplarının yakalanmaları, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince 05 Aralık 2017 Salı günü saat:00:01’den itibaren (ilgili köy ve mezralarda hayatının normal akışının devam etmesi, öğrenim görmekte olan öğrencilerin eğitim ve öğretim hakkının kısıtlanmaması amacıyla, 16.00-07.00 saatleri arasında geçerli olmak üzere) ikinci bir emre kadar Sokağa Çıkma Yasağı ilan edilmiştir.”

Kamupersoneli.net – ANKARA