
Bugün karantinaya alınan yerler! 90 yer salgın nedeniyle karantinaya alındı
Corona virüsü salgını kapsamında bazı yerlerde karantina uygulaması başladı. Bu doğrultuda Hatay'ın Arsuz ilçesinde 90 ev salgın nedeni ile karantinaya alındı ve karantinada olan yerlere giriş çıkışlar kısıtlandı.
Corona virüsü salgını kapsamında Hatay'ın Arsuz ilçesinde 90 ev karantinaya alındı ve bu karantina kapsamında olan yerlere giriş ve çıkışlar karantina süresince yasaklandı.
Artan vakalar nedeniyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu, Kaymakam Musa Sarı başkanlığında olağanüstü toplandı ve çok önemli kararlar aldı. Karantina da bu kararlardan biridir.
KARANTİNA KARARI DUYURULDU
Bu toplantı hakkında bir açıklama yapıldı ve açıklamada toplantıda Haymaseki Mahallesi'ndeki bir sokaktaki yaklaşık 400 nüfuslu 90 evin karantinaya alınmasına karar verildiği ifade edildi.
GİRİŞ VE ÇIKIŞLAR KAPATILDI
Bunun yanı sıra bölge giriş ve çıkışlara kapatıldı ve filyasyon ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.


HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.