Gündem

Burhan Kuzu bile Erdoğan’ın ve beraberindekilerin gülmesine tepki gösterdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün verdiği kahvaltı toplantısında konuştu. Suriye’de 34 şehidimiz varken Erdoğan’ın Merkel ile yaptığı ekonomi görüşmelerini ve Donald Trump ile yaptığı konuşmaları anlatması ve anlatırken gülmesi ve beraberindekilerin de kahkaha atıp alkışlaması büyük tepkiler çekti.

Tepki verenler arasında AKP kurucularından olan Burhan Kuzu en dikkat çekenler arasındaydı. Kuzu, şehitlerimiz varken Erdoğan ve beraberindekilerin dakikalarca gülmesi ve sevinç görüntülerini vermesine, Twitter üzerinden paylaştığı bir hikaye ile tepkisini gösterdi.

Burhan Kuzu: Şehzade Mustafa idam edilmiş, Kanuni ağlamaktan perişan vaziyette.

Rüstem Paşa; “Hünkarım bu kadar helak etmeyiniz kendinizi”.

Kanuni Sultan Süleyman; “Konuş Rüstem konuş, ne devlet senin, ne evlat senin” diye cevap verir.. Şehitlere karşı kimileri için durum maalesef böyle!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün gülmesine tepki verenler arasında FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal’da vardı. Portakal ise Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı;

Fatih Portakal: İnanılır gibi değil. 34 canın yitip gitmesi de mi vicdanınızı o kadar acıtmadı? Böyle bir günde gereksiz bir paylaşım ve ardından duyulan ve görülen kahkaha sesleri. Yönetenler bu hale nasıl geldi? Dedi.

ERDOĞAN’A TEPKİ MESAJLARI

Canan Kaftancıoğlu: 82 milyon ağlarken, günlerce gözüne uyku girmemişken gülen sadece ama sadece birkaç kişi güldüren ise tek kişi… İnsanlığımızdan utandırır hale getirdiler…

Tuncay Özkan: Gezi diyor, Kılıçdaroğlu diyor, para diyor, araç satışlarından, turizm gelirlerinden bahsediyor, espri yapıp gülüyor AKP’li vekiller de alkışlıyor. Bu konuşmada her şey var bir tek henüz toprağa bile vermediğimiz şehitlerimiz yok. Keşke sadece Hatay Valisi konuşsaydı.

Engin Özkoç: Allah Mehmetçiği Suriye’de kuşatma altındayken, 36 şehidi, halen hastanede ölümle pençeleşen vatan evlatları varken petrol hesabı yapıp, gülenin gazabından korusun…

Haluk Koç: Partili CB’nının Milletin içi yanarken;

Merkel’den sığınmacılar için 25 milyon euro istediğini, hala gezi eylemlerini anlatıp,camide bira içtiler yalanını tekrar etmesini, sağlıklı bir ruh hali olarak kabul etmek mümkün değil.

Dağılmış, Şaşkın, Aldığı veballerin altında eziliyor!

Muharrem İnce: Sıvasız evlere, anaların yüreğine ateş düşmüş, memleket yangın yeri. Başkomutanım diye caka satan AKP Genel Başkanı 36 saat sonra çıkmış kürsüye gülüyor, daha vahimi o gülerken alkışlar patlıyor. Yazıklar olsun.

Barış Yarkadaş: Şehit haberlerinin Türkiye’de duyulmaya başlamasından beri tam 24 saat geçti.   Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesini duyan var mı şu dakikaya kadar?   İçişleri Bakanı Soylu’nun sesini duyan var mı?

Faik Öztrak: 3 günde 36 şehit verdik. 3 gün sustu. Davet ettik. TBMM’de anlat dedik. O Saray’da eski vekillerine seslenmeyi tercih etti. Gezi dedi, turizm dedi, cari fazla dedi. Yetmedi eski vekilleri tehdit etti. Yine milletin Cumhurbaşkanı değil partisinin genel başkanı olmayı tercih etti.

Eren Erdem: 36 şehidimiz sonrası ilk kez konuşan Erdoğan’ın konuşmasından başlıklar; “Gezi, CeHaPe, anamuhalefetin başı, şehitler tepesi boş kalmayacak..” Gerçekten inanılmaz..

Barış Yarkadaş: Güzel ülkemizi cehenneme çeviren iktidarın sesini duymak ve ne olup gittiğini öğrenmek için, TOKİ açılışı ve çay dağıtma töreni yapılmasını mı bekleyeceğiz! Valinin arkasına saklanmayın; ortaya çıkın gerçekleri anlatın ve sonra da hep birlikte İSTİFA edin! Çünkü sorumlusunuz!

Burhan Kuzu bile Erdoğan’ın ve beraberindekilerin gülmesine tepki gösterdi!

Burhan Kuzu bile Erdoğan’ın ve beraberindekilerin gülmesine tepki gösterdi!