Gündem

Bursa'da Skandal Olay! Soyunma Kabininde Çekim Yapan Müezzin Tutuklandı!

Yaşanan skandal olay geçtiğimiz gün Bursa’nın Nilüfer ilçesinde meydana geldi.

Bir alışveriş merkezinde yer alan mağazada yaşanan olay mağazada tedirginlik yarattı. M.V., reyondan aldığı kıyafetleri denemek için girdiği soyunma kabininde hayatının şokunu yaşadı.

Üzerini çıkardığı esnada kabinin üzerinden uzatılan cep telefonuyla görüntülediğini fark ederek çığlık attı.

Kamerayla görüntü çekmeye devam eden Yakup Ç. çığlık üzerine kaçmaya başladı.

Genç kız hızlıca kıyafetlerini giydi ve müezzin Yakup Ç.’nin peşine düştü… Müezzin güvenlik görevlileri tarafından yakalanırken cep telefonuna el konuldu.

İhbarla olay yerine sevk edilen polis ekipleri şüpheli Yakup Ç. ile emniyet müdürlüğüne gitti.

MAĞDUR VATANDAŞ AÇIKLAMA YAPTI

Yakup Ç. gözaltına alındı ve şikayetçi olduğunu açıklayan M.V. ifadesinde;

“Beğendiğim kıyafetleri denemek için mağazanın içinde bulunan kabine girdim. Kıyafetleri denemeye başladım. Üst tarafta telefon olduğunu gördüm.

Çığlık attım. Üzerimde kıyafet yoktu. Telefonu görünce bağırdım ancak kıyafetim üzerimde olmadığı için çıkamadım. Kabinin perdesini aralayıp, yan kabinin kapısına baktım.

Bir erkeği çıkarken gördüm. Mağazadakilere ‘Tutun kabinde fotoğrafımı çekiyor’ diye bağırdım. Hızlıca giyindim ve dışarı çıktım.

Telefonunda pek çok kadının kabinlerde görüntülerini çekmiş olduğunu gördük” dedi.

MÜEZZİN SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Müezzin ise suçlamaları kabul etmedi ve;

“Arkadaşımla kıyafet almak için mağazaya girdik. O bir kabine girip, soyunmaya başladı. Ben de kıyafet beğenip, kabinlere gittim.

Arkadaşıma şaka yapmak için cep telefonumun kamerasını açıp, kabinin üzerinden çekim yapıyordum. Ancak bir çığlık sesi duydum.

Arkadaşımın bulunduğu kabini karıştırdığımı fark ettim. Amacım arkadaşımı çekip, şaka yapmaktı. Kızın orada olduğunu bilmiyordum, kendisini ilk kez gördüm” dedi.

Nilüfer Müftülüğü’nde görevli olduğu anlaşılan müezzin Yakup Ç.’nin daha önce Almanya’da Gundelshem DİTİB Selimiye Camii’nde 5 yıl görev yaptığı belirtildi.

Zanlı sevk edildiği adliyede mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.