Gündem

Büyükelçi Merve Kavakçı'nın Kızı Mariam Kavakçı Başdanışman Olarak Atandı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) Strateji ve Bütçe Başkanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığına ilişkin atama kararları AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayınlandı. Atamalara göre Mariam Kavakçı da Cumhurbaşkanı danışmanı oldu.

Mariam Kavakçı hükümete yakın medyada ‘konuşma dili patoloğu’ ve ‘iş kadını’ olarak tanıtılıyor.

Kavakçı’nın araştırma alanları arasında dil işlemenin nörobiyolojik yönleri, motor-dil etkileşimleri, dil bozuklukları ve bunların genomik özellikleri bulunduğu ve 2017 yılında, Texas Üniversitesi’nde İletişim Bilimleri ve Bozuklukları bölümünde yüksek lisans yaptığı belirtiliyor.

YAPILAN DİĞER ATAMALAR

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlıklarına; Ahmet Minder, Muhammet Mücahit Küçükyılmaz, Mariam Kavakcı ve Serkan Taranoğlu atandı. Cumhurbaşkanı Başdanışmanlıkları, Milli Savunma, Sanayi ve Teknoloji Bakanlıları, Diyanet İşleri, Strateji ve Bütçe Başkanlıkları ile Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Adli Tıp Kurumu, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’na ait atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

MARİAM KAVAKÇININ DANIŞMAN OLDUKTAN SONRA SİLDİĞİ FOTOĞRAFLARI

Büyükelçi Merve Kavakçı'nın Kızı Mariam Kavakçı Başdanışman Olarak Atandı!

Büyükelçi Merve Kavakçı'nın Kızı Mariam Kavakçı Başdanışman Olarak Atandı!Büyükelçi Merve Kavakçı'nın Kızı Mariam Kavakçı Başdanışman Olarak Atandı!

Bir Yorum

  1. Bu ülkede bir dayın veya enişten varsa milletvekili o şekilde biryerlere varıyorsan halk olarak zaten herkes biliyor bu konuyu gençler olarak bizede destek veya devlet kapısını açsalar ülke için neler yapabiliriz gösterebiliriz devlet kurumlarında çoğu çalışan orta yaşlılardan oluşuyor genç kadro bile yok

  2. İlk okul mezunu ol ama AKP li isen ve parti de aktif rol aldıysan kapılar sonuna kadar acılır hak meselesi ama onlar öz de değil söz de müslümanlar

  3. Bir Akp seçmeni olarak bunları kabul etmiyorum…ne tecrübesi var bu kızın ; millet kızmakta çok haklı