Gündem

Çalışma Bakanı Sarıeroğlu: 2018 Yılında Daha Etkili Teşvikler Olacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikasının (İNTES) 177. Geleneksel Toplantısı’na katılarak burada bir konuşma gerçekleştirdi. 

Bakan Sarıeroğlu, konuşmasında istihdama yönelik teşvik primlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

‘2018 SENESİNDE YENİ TEŞVİK UYGULAMALARI OLACAK’

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu teşviklere yönelik yapmış olduğu açıklamalarında, 2018 senesinde yeni teşviklerin olacağını vurgulayarak iş dünyasının yanında olacaklarını belirtti.

“Bu toplantımızda 2018 senesine ilişkin yeni teşvik uygulamalarımızı… Çünkü 3-4 teşviğimizin sene sonu itibariyle süresi doluyor. Daha etkili, daha tercih edilebilir teşvik uygulamalarıyla iş dünyamızın yanında olacağız.”

‘DAHA GÜÇLÜ HEDEFLERİMİZ VAR’

Çalışma Bakanı Sarıeroğlu, Türkiye’nin güçlü hedefleri olduğunu ifade ettiği konuşmasında Türkiye’nin daha iyi yerlere gelmesi için çalışmalara devam edileceğini açıkladı.

“Güçlü hedefleri olan, güçlü potansiyeli olan bir ülkeyiz. Birçok badireyi, birçok zorluğu atlata atlata bugünlere geldik. Önümüzde daha güçlü hedeflerimiz var, Orta Vadeli Programımızı da açıkladık. Ülkemizin daha güçlü seviyelere gelmesi için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.”

Kamupersoneli.net – ANKARA