Gündem

Çalışma Bakanı Sarıeroğlu'ndan Kamu İşçisi Alımı Açıklaması ! İşte Başvuru Detayları

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu TRT Haber’de çeşitli açıklamalarda bulundu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu açıklamalarında kamuya işçi alımları hakkında değerlendirmelerde bulundu ve başvuruların nasıl yapılacağını da ifade etti.

KAMU İŞÇİSİ ALIMI AÇIKLAMASI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu açıklamalarında kamuya personel alımı nasılsa kamuya işçi alımlarının da öyle olacağını ifade etti. Ayrıca Bakan Sarıeroğlu önümüzdeki dönemde kamuya işçi alımlarının artarak devam edeceğini belirtti. 

Bunun yanı sıra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu açıklamalarının devamında aynı şekilde kamu işçi alımı boyutuyla alakalı olarak, özellikle merkezi bütçeyle düzenlenen kurum ve kuruluşlarda geçmişte taşeron uygulaması gerçekleştirdiklerini hatırlattı ve bu uygulamanın artık ortadan kalkmış durumda olduğunu çok kısa bir zaman içerisinde yönetmelik değişikliği yapılacağını belirtti.

İLANLAR NEREDEN YAYIMLANACAK? BAŞVURULAR NASIL OLACAK?

Ayrıca Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu başvurular hakkında da detayları belirtti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu kamu işçisi alımlarında İŞKUR üzerinden ilanlara çıkarak, tüm iş gücü piyasası, girmek isteyen iş gücümüzün başvurabileceği bir kadrolu işçi alım şeklinde bundan sonra işçi alımlarını gerçekleştireceklerini belirtti.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Hepsi yalan bunların 35 yaş üstünde olanlar ve eski hükümlüler öncelikli iş kur a gittim 6 ay tek çakışabilirsiniz dedi bide kura çekilecekmiş 6 ay çalıştırmalarının sebebi tazminat ödememek bunların hepsi yalan dolan devlet devletlikten çıkmış 22 yaşında işsiz işsiz bekliyorum iş arıyorum yok yok