Gündem

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu : Kıdem Tazminatı İçin Çalışmalar Devam Ediyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sn. Süleyman Soylu Trabzon’un Ortahisar  ilçesine bağlı beşirli mahallesi’nde bir iş yerinin açılışına katıldı. Çalışma ve sosyal güvenlik bakanı açılışta yaptığı konuşmasında bir çok konu hakkında çalışmalardan bahsetti. Bakanın özellikle kıdem tazminatı konusundaki çalışmaları bir çok çalışanı yakından ilgilendiriyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Dün gerçekleşen 64.Hükümetin icraatları, reformları ve taahhütlerinin görüşüldüğü toplantıdan da konuşması sırasında bahsetti. Söz konusu toplantı hakkında Sn Bakan Şu Şekilde konuştu ; “Tekrar milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirdiğimiz anlayışı gerçekleştiriyoruz. Sadece taahhütlerimizi yerine getirmiyoruz, bizden beklenen ve yatırım ortamının yüreklenmesini sağlayan reformlarımızı da adım adım gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Gerek çalışma hayatıyla, gerek sanayide Patent Kanunu ile gerek bu konuda atacağımız önemli adımlarla, gerek İş Kanunu ile .. İfade etmek istiyorum ki Türkiye’de insanların yarına güvenle bakmasını sağlayabilecek düzenlemeleri de gerçekleştiren adımları hep beraber atacağız” .

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Soylu : Tamamlayamadığımız Tek Eylem ” Kıdem Tazminatı “


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sn. Süleyman Soylu , hükümetin ve bakanlığın sosyal güvenlik sisteminde çok önemli adımlar attıklarını ve bir çok projeyi hayata geçirdiğini hatırlatarak ” İlk 3 aylık eylem planı içinde olan 17 ayrı eylemden 16’sını bakanlık olarak tamamlamış durumdayız. Bunlardan tamamlayamadığımız kıdem tazminatıdır. Aslında o da tamamlanmak için değil hem hazırlık yapmak hem de istişarelerinin oluşması için bu 3 aylık döneme konulmuştu. Onda da ciddi hazırlıklar yapıyoruz.” dedi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı son zamanlarda ülkede çoğalan bölücü terör faaliyetlerinden de bahsetti. Ve söz konusu bölücü terör faaliyetleri sona erene kadar gerekli devlet müdahalesinin durmayacağını dile getirdi.

KamuPersoneli.net