Gündem

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Zafer TARIKDAROĞLU İstifa Etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Zafer Tarıkdaroğlu’nun bulunduğu görevinden AK Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı olmak üzere görevinden istifa etitğini duyurdu.

Zafer Tarıkdaroğlu yaptığı açıklamada ise;

“#24Haziran Seçimlerinde AK Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı olmak üzere Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü görevimden ve Bakanlık müşavirliğinden istifa etmiş bulunmaktayım…

Bu kutlu yolda tüm dostlardan Dua’larını beklerim…

Saygılarımla…” ifadelerini kullandı.

Zafer TARIKDAROĞLU KİMDİR?

1981 yılında Erzurum’da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Erzurum’da tamamladı ve lisans eğitimini  Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesinin Yüksek Lisans eğitimini Kafkas Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde tamamladı.

Kısa dönem askerlik hizmetinin Denizci olarak Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Deniz Eğitim Komutanlığı Beylerbeyi İstanbul’da tamamladı. 12 Haziran 2011 tarihinde yapılan Genel Seçimlerinde milletvekilliği için Erzurum’dan aday adayı oldu.

2011 yılında Sağlık Bakanlığı’nda Bakanlık Müşavirliği’ne ataması yapıldı. Göreve getirildiği 13 Haziran 2011 tarihinden 24 Ocak 2013 tarihine kadar Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın Bakan Danışmanlığını üstlendi. 61. Hükümette Sağlık Bakanı olan Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun da Bakan Danışmanı ve Özel Kalem Müdürü olarak görevini sürdürdü.

2016 yılında Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Özel Kalem Müdürü görevine ataması gerçekleştirildi.

Kamupersoneli.net I ANKARA