Gündem

Cam Filmi Yasağında Yeni Gelişme: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Talimat

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) ve Başbakanlık İletişim Merkezi’ne (BİMER) cam filmi yasağı hakkında vatandaşlardan çok sayıda şikayet yansıdı. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN TALİMAT

Konu ile ilgili olarak Hürriyet Gazetesi yazarı Erdinç Çelikkan yazısında cam filmi yasağı hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın devreye girdiğini ifade etti. Buna göre Erdinç Çelikkan yazısında “Alınan bilgiye göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cam filmi konusunda vatandaştan gelen şikayetler konusunda devreye girerek, ilgili bakanlıklara “mağduriyet yaratılmaması” konusunda talimat verdiği öğrenildi.” ifadelerine yer verdi.

ANLIK HABERDAR EDECEĞİZ

Bu bağlamda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu talimatı sonrasında cam filmi yasağına ilişkin gözler Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına çevrildi. Ancak Bakanlık tarafından henüz bir açıklama yapılmadı. Cam filmi yasağı hakkında herhangi bir gelişme olduğunda veya açıklama yapıldığında adayları sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

Dün ise yine medyada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın cam filmi için talimat verdiği iddia edilmişti. Konu ile ilgili olarak “Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Cam Filmi Yasağına Yönelik Talimat Verdi İddiası” başlıklı haberimizde iddialar hakkında detayları belirttik.