Gündem

Çankaya Zabıta Ekipleri Masaj Salonlarına Mühür Vurdu

Ankara Çankaya Belediyesi Zabıta ekipleri halk sağlığını tehdit eden ve ruhsatsız faaliyetde bulunduğu anlaşılan güzellik salonlarını ve masaj salonlarını mühürledi. Halk sağlığını tehlikeye sokan ve yasalara aykırı hareket eden bu salonlara karşı denetimler sürecek ve uygunsuz mekanlar mühürlenecek

Ankara’da Çankaya Belediyesi Zabıta ekipleri Çankaya ilçesi içerisinde hizmet veren bazı güzellik salonları ve masaj salonlarını mühürledi. Çankaya Belediyesi bünyesinde görevli zabıta ekipleri bazı güzellik salonları ve masaj salonlarında denetim yaptı. Yapılan denetimler sonucu ruhsatsız ve kurallara uygunluk göstermeyen mekanlar ekipler tarafından mühürlendi.

Şikayetlerin artması sonucu belediye harekete geçti

Çankaya Belediyesi zabıta ekipleri gelen şikayetleri dikkate alarak güzellik salonları ve masaj salonlarındaki denetimleri arttırdı. Hijyen kurallarına uıygun olmayan ve yasalar tarafından belirlenen kurallara uygunluk gösteremeyen vatandaşın sağlığını tehlikeye sokan güzellik salonları ve abzı masaj salonları Çankaya Belediyesi Zabıta Ekipleri tarafından mühürlendi.  İlçe içerisinde ruhsatsız faaliyet de bulunan 14 güzellik salonu ve masaj salonu zabıta ekipleri tarafından tespit edilip mühürlendi. Çankaya Belediyesi’nde görev yapan bazı yetkililerden aldığımız haberlere göre ilçe genelindeki masaj ve güzellik salonlarına yönelik denetimlerin arttırılması uygulaması devam edecek ve halk sağlığını tehdit ettiği, kurallara riayet etmediği belirlenen güzellik salonları ve masaj salonları Çankaya Belediyesi zabıta ekipleri tarafından mühürlenmeye devam edilecek.

Kamupersoneli.net