Gündem

CHP'den İstanbul'daki Kongrelerini Durdurma Kararı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’daki il ve ilçe kongrelerini durdurma talimatı verdi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı üzerine İstanbul il ve ilçe olağan kongre süreçlerinin durdurulduğu belirtildi. Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır ve Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl imzasıyla İstanbul İl Başkanlığı ve ilçe başkanlıklarına bir genelge gönderildi.

Kongreleri Durdurma Kararı Alındı

İstanbul İl Başkanlığı ve ilçe başkanlıklarına gönderilen genelgede, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla CHP İstanbul il ve ilçe kongre sürecinin durdurulduğu kaydedildi. 

Genelge Gönderildi

Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır ve Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl imzası taşıyan genelgede, örgütlerden sürecin durdurulmasıyla ilgili gerekli işlemlerin yapılmasına ilişkin ifadeler yer aldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatını verdiği kongrelerin durdurulma kararının, delege listelerinde yapılan isim değişiklikleri nedeniyle gelen şikayetler üzerine alındığı belirtildi. CHP’nin kongre takvimi ise 3 Şubat 2017 tarihinde başlamıştı.

Genelge

İstanbul İl Başkanlığı ve ilçe başkanlıklarına gönderilen genelgede; “CHP İstanbul il ve ilçelerinde yapılacak olan, il-ilçe olağan genel kongreleri dahil kongre süreci durdurulmuştur. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı doğrultusunda, kongre sürecinin durdurulması ile ilgili gerekli işlemlerin yapılması hususunu bilgilerinize arz ederiz” sözlerine yer verildi.

Kamupersoneli.net – ANKARA