Gündem

CHP Grup Başkanvekili : "Ona Atılan Kurşun Ne Onu Ne Bizi Yıldırabilir"

 CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik protestoyu kınadıklarını belirterek, “Ona atılan kurşun, ne onu ne bizleri yıldırabilir.” dedi.


 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik protestoya tepki gösteren partililer, Şehzadeler ilçesindeki CHP İl binası önünde toplandı ve sloganlarla Manolya Meydanı’na yürüdü. 

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, burada yaptığı konuşmada, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırıyı kınadıklarını, kurşunla yapılan tehditlerin kendilerini yıldıramayacağını belirtti.

Özel, “Hepimiz biliyoruz, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, bugüne kadar en çok şehit cenazesine, taziyeye giden, terörle mücadelede ne destek istenirse, koşulsuz veren, bu ülkeyi seven bir vatan evladıdır. Ona atılan kurşun, ne onu ne bizleri yıldırabilir. CHP Genel Başkanlığı’na Haziran 1926’dan beri suikast tehdidi, suikast girişimleri yaparlar. Ancak bizim liderlerimizin cesareti, o suikastçi alçakları her zaman kahretmiştir. CHP geleneği, kendisine kurşun atan militanlara karşı koruma polisinin önüne geçen Karaoğlan’ın cesaret geleneğidir.” diye konuştu.

CHP’li gruba yürüyüşleri sırasında, HDP Manisa il binası balkonlarından slogan atılarak, destek verildiği gözlendi.

Basın açıklaması sırasında gruba tepki gösteren bir kadın ise polis ekipleri tarafından uzaklaştırıldı.

Yürüyüşe katılan CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer ve Mazlum Nurlu da birer konuşma yaptı.

AA

Kamupersoneli.net