Gündem

CHP Grup Başkanvekili Özel'den İş Bankası Açıklaması

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir basın toplantısı düzenleyen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel gündeme ilişkin konular hakkında açıklamalarda bulundu. 

Bu kapsamda merak edilen konular hakkında ki değerlendirmelerini kamuoyu ile paylaşan Özgür Özel, İş Bankası hisseleri konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eleştirilerde bulundu. 

CHP’Lİ ÖZGÜR ÖZEL’DEN İŞ BANKASI AÇIKLAMASI

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel düzenlediği basın toplantısı kapsamında İş Bankası tartışmalarına değindi. İş Bankası konusu tartışmaya açmayı FETÖ’cü bir akıl olarak nitelendiren Özgür Özel, bu tartışmaların Atatürk’ün kemiklerini sızlattığını söyledi. Atatürk’ün şahsi hisselerini CHP’ye bıraktığını ifade eden CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel konuya dair şu açıklamalarda bulundu. 

“İş Bankası’nı tartışmaya açmak FETÖ’cü bir akıl, Kenan Evren’den miras ve Fetullah Gülen’in uzmanlık alanı. Ajandanızın olduğunu biliyoruz, o ajandanın bir yerinde İş Bankası olduğunu biliyoruz, o ajandanın Fetullahçılardan kaldığını da biliyoruz. Yapılan iş Atatürk’ün kemiklerini sızlatmaktır. Aparsanız da köpürseniz de ortanızdan çatlasanız da Atatürk, ‘İki büyük eserim var. Biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri CHP.’ demiş. Bize para pul bırakmamış ama itibar bırakmış. ‘Türkiye’nin ilk ve en büyük bankasının yönetiminde benim şahsi hisselerim var, temsilini CHP’ye bırakıyorum’ demiş. Biz bu itibarlı görevi, itibarlı şekilde yapıyoruz. Bir kuruş para almayız, paralar da vasiyete uygun olarak Türk Dil ve Türk Tarih kurumlarına gidiyor. ”

Kamupersoneli.net – ANKARA