Gündem

CHP Grup Başkanvekili Özel'den MHP Lideri Bahçeliye 'Patron Çıldırdı' Benzetmesi

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir basın toplantısı düzenledi. Düzenlediği basın toplantısında gündeme ve önemli konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Özgür Özel, ittifak konusuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Düzenlediği basın toplantısında ayrıca Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 2019 seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğiz açıklamalarına değinen Özgür Özel MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin açıklamalarına sert tepki gösterdi.  

CHP’DEN MHP LİDERİ BAHÇELİ’YER SERT ELEŞTİRİ 

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in TBMM’de yapmış olduğu basın toplantısında, MHP Lideri Bahçeli’nin açıklamalarına ilişkin bir süredir şaşırtıyor dedi. Söz konusu açıklamalara inanamadığını dile getiren CHP Milletvekili Özgür Özel tasfiye süreci açıklamasında bulundu. 

MHP’nin durumunun tasfiye sürecine benzeten CHP Grup Başkanvekili Özel açıklamasında ayrıca Patron Çıldırdı benzetmesi yapması dikkat çekti. MHP’nin 2019 yılında gerçekleştirilecek başkanlık seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı çıkarmamasına ilişkin açıklamalara oldukça sert tepki gösteren Özgür Özel şu açıklamalarda bulundu.

Patron Çıldırdı Benzetmesi

“Ülkeyi yönetme iddiasında olan her partinin aday çıkarması beklenir. Devlet Bahçeli’yi bugün dinlerken yani zaten belli bir süredir şaşırtıyor, şaşırtmaya devam ediyor, dinlerken bir yerden sonra artık gözlerime inanamadım, kulaklarımın duyduğuna inanamadım. Ekrana koca koca yazıldı, ‘biz cumhurbaşkanı adayı çıkarmayacağız’. Akla şey geliyor, Sayın Bahçeli MHP’nin kapısına tasfiye sürecindeyiz diye asmış. Kapıya gelmiş diyorlar ya ‘tasfiye sürecindeyiz, kapatıyoruz, batan geminin malları bunlar, gelsin, seçmen İYİ Parti’ye gitsin, başka muhalefet partilerine gitsin, biz bu kadar benzeştiysek isteyen AKP’ye gitsin, tasfiye sürecinde kapatıyoruz’, herhalde böyle zaman zaman İstanbul’da büyük mağazaların kapısında görürsünüz, ‘patron çıldırdı, kapatıyoruz, kapış kapış malları dağıtıyorlar’ falan, MHP’nin durumu o, ‘patron çıldırdı, kapatıyoruz’, tasfiye sürecinde bir parti. Yani bir suçüstü durumu var.”

Kamupersoneli.net – ANKARA