Gündem

CHP'li Güngör'den Kılıçdaroğlu'nun Konvoyuna Yapılan Saldırı Hakkında Açıklama

CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna yapılan terör saldırısına ilişkin, “Parti genel merkezimiz, milletvekillerimiz, teşkilatlarımız ve üyelerimiz bu mücadelede kararlı olup devletimizin yanındadır. Hükümetin atacağı her türden adıma açık destek verecektir.” dedi.

Güngör, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, bugün Cizre’de, dün de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da bulunduğu konvoyuna Artvin’in Şavşat ilçesinde yapılan saldırıların, ülkenin birlik ve beraberliğine karşı düzenlendiğini söyledi.

Bu türden haince saldırıların kendilerini asla yollarından döndüremeyeceğini dile getiren Güngör, saldırılarda şehit olan askerlere rahmet, ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı diledi.

Güngör, terör ve uzantılarının tümüyle bertaraf edilmesinin hükümetin tek başına çözebileceği bir konu olmadığına vurgu yaparak, “Topyekün bir mücadele gerekmektedir. Parti genel merkezimiz, milletvekillerimiz, teşkilatlarımız ve üyelerimiz bu mücadelede kararlı olup, devletimizin yanındadır. Hükümetin atacağı her türden adıma açık destek verecektir.” idedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin sınırları güven altına almak amacıyla başlattığı sınır ötesi operasyonu da desteklerine dikkati çeken Güngör, “Görevli güvenlik kuvvetlerinin zaiyat vermeden vatanlarına dönmesini beklediğimizi, bu sürecin ülkemizin güneyindeki sorunlu gelişmelere nihayet verecek bir adım olarak sonuçlanmasını temenni ettiğimizi belirtmek istiyorum.” diye konuştu.

Kamupersoneli.net – AA