Gündem

CHP'li Tekin: 16 Nisan'a İlişkin Mücadelemiz Devam Edecek !

Çeşitli temas ve ziyaretler için Antalya’ya gelen Tekin, CHP Antalya İl Başkanlığı binasında basın toplantısı düzenledi. Gürsel Tekin basın toplantısında şu açıklamalarda bulundu;

“MİLLETİMİZ GALİP GELECEK”

“Biz dedik ki ‘Milletimiz galip gelecek.’, bize göre de milletimiz galip geldi ama ne yazık ki 6-0 başlayan maç sonunda hükmen mağlup edildik.”

“OHAL DEVAM EDECEKSE…”

“Önümüzdeki 2018 Mart ayında bir yerel seçimle karşı karşıya kalabiliriz. Özellikle Antalya il örgütümüz bu konuda hazırlıklı olmalı. Şu anda 100 küsur kayyumla alınan belediyemiz var. Eğer 2019 yılına kadar OHAL devam edecekse, Türkiye çok ciddi sıkıntıyla karşı karşıya kalabilir.”

“HAKLARIMIZI ARAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

“Uzaya kadar gitmek isteriz. Evimizde soygun var, malımız çalınmış, yataklarımız çalınmış. Biz feryat ediyoruz, mahalle karakoluna, mahalle karakolu yetmedi emniyete, emniyet yetmedi savcıya, savcı yetmedi hakime, hakim yetmedi Anayasa, Anayasa yetmedi babayasa, uluslararası bütün kuralları kullanacağız. Bu bizim en meşru hakkımız. Bundan öte nereye gideceğiz? Silahlı örgütümüz yok. Biz bütün haklarımızı hukuk çerçevesinde aramaya devam edeceğiz.”

Kamupersoneli.net – ANKARA