Gündem

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Meydan Okudu: Erken Seçim Çağrısı !

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalarında uyuşturucuyla mücadele önergesi ve erken seçime ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

AK PARTİ KABUL ETMEDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalarında uyuşturucuyla mücadele önergesini AK Parti’nin kabul etmediğini ifade etti ve açıklamalarında “Uyuşturucu sorununu ayrıntılarını ortaya koymak ve çözüm üretmek için verdiğimiz önergeyi AKP reddetti. Şimdi çocuğu olan herkese özellikle annelere sesleniyorum: Bir AKP milletvekili gelir size “bir derdiniz var mı” diye sorarsa deyin ki bu ülkenin çocukları uyuşturucu müptelası omasın diye CHP bir önerge verdi siz nede hayır dediniz diye sorun.” ifadelerine yer verdi.

“MEYDAN OKUYORUM”

Erken seçim hakkında da açıklamalar yapan CHP Lideri Kılıçdaroğlu açıklamalarında “17 ay beklemeyelim seçimler için. Buyurun gelin seçimleri erken yapalım. El mi yaman bey mi yaman. Kim milletten kaçmıyor çıksın ortaya. Bu kadar açık bu kadar net söylüyorum. Gidelim millete. Sen milletten korkmuyorsan, gel kardeşim açıkça sana meydan okuyorum.” ifadelerini kullandı.

KAMUPERSONELİ.NET
ANKARA