Gündem

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun Oğlu Kerem'in Askerlik Yeri Belli Oldu !

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yeni parti hazırlığında olan Meral Akşener ile ilgili olarak Meral hanım siyasette uzun yıllar hizmet vermiş birisi. Diğer siyasi partilerine ne kadar saygı gösteriyorsak ona da saygı göstereceğiz. FETÖ’cüyü sağda solda aramalarına gerek yok ki, kendileri FETÖ’cü zaten’ açıklaması yaptı. 

ASKERLİK YERİ SİVAS

Bu açıklamanın ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oğlunun yarın askere gideceğini belirterek gideceği kentin Sivas olduğunu açıkladı. Konu ile ilgili olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları şöyle oldu;

“Türkiye Cumhuriyeti’nin bir bakanının başka ülkede yargılanmasına üzülüyoruz. Dosyalar geldi, bu dosyalar kapatıldı. Yüce Divan’a gidecekti, yargılandım, aklandım deme hakkı olacaktı. Bunların o hakkı ellerinden alındı. AK Parti’nin içinden çok sayıda milletvekili, Yüce Divan parlamentoda oylanırken ellerini vicdanına koyarak oy kullanmadılar. Bu Türkiye ile ABD arasındaki ilişkilerin daha farklı boyutlara taşınmasına yol açabilir. Türkiye’den ödünler istenebilir. Hırsızın ödüllendirildiği bir süreci yaşadık.”

“ÇÖZMEZSEM SİYASETİ BIRAKACAĞIM”

(Terör sorununun çözümü) Terör örgütüyle masaya biz oturmadık. Önce zemin. Nerede çözülecek bu? Meclis’te. Milli irade orada. Birlikte çözeceğiz. Kapalı kapılar ardında olmaz. 15 yılda çözemediler, hala koşturuyorlar. Ben net söylüyorum. 4 yıl içinde çözemezsem siyaseti bırakacağım. Terör olayını bitireceğim. 

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA