Gündem

CHP Milletvekili Biçer'den İlahiyatçı Şenocak'ın Sözlerine Tepki!

İlahyatçı İhsan Şenocak’ın genç kızların pantolın giymesine kaş aldırmasına ilişkin yapmış olduğu açıklamalara, CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer çok sert tepki gösterdi.

”ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNİ KARARTMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ”

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, yapmış olduğu açıklamasında bu zihniyetlerin çocuklarımızın geleceğini karartmasına izin vermeyeceğiz diyerek şu açıklamalarda bulundu. “Kızlarımız kot pantolon giyince yüreği parçalanan, ama el kadar çocuklara tecavüz edilince sesi çıkmayan din istismarcısının toplumu karanlığa sürüklemesine ve Şenocakgillerin zihniyetinin kız çocuklarımızın geleceğini karartmasına asla müsaade etmeyeceğiz.”

”ONLARIN GELECEĞİ BİZİM SORUMLULUĞUMUZDA”

Konuşmasında geçtiğimiz aylarda bir yurtta yaşanan kazaya göndermede bulunan CHP Milletvekili Biçer,  Neden Aladağ’da tarikat yurtlarında ölen çocuklar için kürsüye çıkıp vaaz vermedi? Çocuklarımızı okutmak, onların geleceğine destek olmak her annenin ve babanın görevi olmakla beraber, biz siyasilerin de ayrıca görevi ve sorumluluğu altında. Ülkemizin içinde bulunduğu sosyo-ekonomik ve kültürel durumu göz önünde bulundurduğumuzda, özellikle kız çocuklarımızın eğitim oranında ciddi bir sayısal azlığın söz konusu olduğu yadsınamaz bir gerçek. Kız çocuğu pantolon giyince içi parçalanan Şenocak’a bir pantolon ve bir cımbız gönderdim. İçi parçalanmasın. Kendisi giysin, içi rahatlasın” dedi.

Kamupersoneli.net – ANKARA