Gündem

CHP Milletvekili İnce'den Tüzük Değişikliğine İlişkin Dilekçe Örneği

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Muharrem İnce, CHP’nin 36. Olağan Kurultay’ın Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile genel başkanlık için yarışmış ancak seçimi kaybetmişti.
Gerçekleştirilen kongrede yapmış olduğu konuşmasında tüzüğe yönelik eleştirilerde bulunan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce tüzük değişikliği için dilekçe örneği paylaştı. 

CHP MİLLETVEKİLİ İNCE’DEN TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN DİLEKÇE

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Muharrem İnce sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım da bulundu. 

Muharrem İnce resmi Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımında CHP’nin cumhurbaşkanı adayının üyeler tarafından belirlenmesi ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevine bırakmasına ilişkin bir dilekçe örneği paylaştı. 

Yapmış olduğu paylaşımında CHP’nin üyelerine de mesaj gönderen CHP Milletvekili İnce üyelerin imzalı dilekçelerini belirtilen adrese göndermelerini istedi.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce tarafından yapılan paylaşım;

”Cumhurbaşkanı adayını üyelerimizin belirlemesi ve 2 seçimde partimizi 1. Parti yapamayan Genel Başkanın görevi bırakmasına yönelik Tüzük değişikliği önerimizin dilekçe örneği ektedir. Üyelerimizin imzalı dilekçelerini Muharrem İnce TBMM/Ankara adresine göndermelerini bekliyorum.”

Kamupersoneli.net – ANKARA