Gündem

CHP Sözcüsü Tezcan: Milletten Kaçmayın Erken Seçime Gelin!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal’ın yapmış olduğu açıklamalara yönelik değerlendirmelerde bulundu. 

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan ayrıca açıklamalarında erken seçim çağrısını yineledi.

AK PARTİ’YE ELEŞTİRİ

CHP’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın istifa taleplerine karşı ses çıkardığını belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, CHP’nin tehdit ve şantaja boyun eğmeyeceğini vurguladı.

“AK Parti Genel Başkanı Erdoğan sistematik olarak belediye başkanlarını tehdit etmektedir, yaratılan korku ortamına karşı sadece Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’nun ve CHP’nin sesi çıkmaktadır tehdit ve şantaja boyun eğmeyip milli iradeyi adres gösteren konuşmamıza karşılık AK Parti sözcüsünün hakaret dolu sözlerini milletimiz ibretle izlemektedir”

FETÖ ELEŞTİRİSİ

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal’ın CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na yönelik söylemiş olduğu terör kirli ilişkilerini perdelemek için saldırıyor sözlerine tepki gösteren CHP Sözcüsü Bülent Tezcan AK Parti’ye FETÖ eleştirisinde bulundu.

“FETÖ’yü kozmik odaya sokarak tarihimizin en büyük casusluk olayına zemin hazırlayanlar kendileridir. Şehide ‘kelle’, terör örgütünün başına ‘sayın’ diyenler davullu zurnalı karşılama yapanlar kendileridir. FETÖ’yü devletin bağrına yerleştirip, 15 Temmuz’un sebebi olmuşlar, ardından 20 Temmuz darbesi ile millete ikinci büyük kötülüğü yapmışlardır”

ERKEN SEÇİMDEN KAÇMAYIN

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan yapmış olduğu konuşmasında erken seçim çağrısını yineledi ve konuya dair şu açıklamalarda bulundu.

“Muhalefete talimat vererek şimdi muhalefeti de kendi partisini dizayn eder gibi dizayn etme arayışındadır. 20 Temmuz darbecilerinin tehditlerine pabuç bırakmayacağız. Adres millettir, adres sandıktır. Kirli bir dille etrafa saldırmak yerine sandığa hazırlanın. Milletten kaçmayın erken seçime gelin. İktidarı kaybetme korkunuzu yenmenin yolunu korku toplumu yaratmakta arıyorsunuz. Ancak korkunun ecele faydası yoktur. Küfür gerçeği örtemez”

Kamupersoneli.net – ANKARA