Gündem

CHP’nin KYK Borcu Araştırma Önergesi AK Parti Ve MHP Oylarıyla Reddedildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Milletvekili Erkan Aydın Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda öğrencilerin KYK borcu hakkında araştırma önergesi verdi.

Öğrencilerin KYK kredi borçlarının ödemesinin kolaylaştırılması adına verilen soru önergesinin Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekilleri oylarıyla reddedildiği duyuruldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Milletvekili Erkan Aydın’ın önergesine İYİ Parti destek verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Milletvekili Erkan Aydın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise;

“Gençlerimizin KYK’ya olan kredi borçlarının ödemesinin kolaylaştırılması için verdiğim araştırma önergesi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi. Takdir sizlerin…” dedi.

CHP’nin KYK Borcu Araştırma Önergesi AK Parti Ve MHP Oylarıyla Reddedildi

Bir Yorum

  1. Ne zaman iyi birseyi onayladıklarını gorebildik ki…

  2. Ayıptır bari bayanlarin kyk borçlarını silin ne yapsinlar odemek için

  3. ya yazıklar olsun hersey af getırıler kyk borclarının sılemıyorlar bu gencler yazık degılımım ya bırsey demıyoruz artık

  4. Bu kadar sıkıntı içinde birde kyk borcuyla uğraşıyoruz bide bu durumu düzeltmek için adım atılıyor ama bey efendiler oturdukları yerden el kaldırıp ret ediyor bu nasıl sistem anlamadım pes doğrusu.

  5. Ben anlamıyorum Hem namaz kılarlar, Müslümanim diye gecinirler bide öğrenci faizi yerler bu hangi kitapta yazıyor söylesinler..

  6. Bunlarda din iman yok iş vermeye gelince iş yok borç istemeye gelince istiyorsunuz.İs ver kimse sana sil demez bu borçları.İş veremedigin için sil diyorlar.İs var torpil olayını kaldırın herkes hakkı olan işe girse kimse senden borcumu sil demez.Ama adam 4 yıl okuyup inşaat işçisi olursa o parayı bilerek ödemez.Adamı eşşek niyetine koyacaksınız devlet olarak oda dolayısıyla eşşek gibi çalışıp o borcu ödemeyecek.Adam okumadan etmeden uzman er oluyor 5-6-7 bin TL veya 2000 dolar euro maaş alacak üni mezunu da inşaat ammelesi olacak kusura bakmayın ama bu millet size gereken dersi verir.Sadece siz akıllı degilsiniz.Kimse sizden aşağı değil o yüzden üni mezunlarına zulüm ediyorsunuz onlarda yurtdışına kaçıp harikalar yaratıyor.Sizin yüzünüzden ülke battı. Sie gidin milletin yakasından düşün artık.Hile ile hurda ile seçim kazandınız elinizdeki güçlü kaybetmemek için müslüman dindar numarası yaptınız sizden adı dinsiz yok.