Gündem

CHP'nin Yeni Mail Adresi

Cumhuriyet Halkı Partisi’ nin tüm il ve ilçe teşkilatlarına “chp.org.tr” uzantılı mail adresleri tanımladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır ile beraber Genel Başkan Yardımcıları Tekin Bingöl ve Erdal Aksünger imzası ile yeni web sayfaları için ve e-mail adresleri ile ilgili partinin tüm il ve ilçe başkanlıklarına genelge gönderimi yapıldı.

Gönderilen genelge içerisinde şu detaylar yer almaktadır. 2015 yılının seçim maratonu ile bittiğini dile getiren,gelecek dönem için ise partinin alt yapı çalışmalarının tamamlanması amacı ile , dünyaya entegre olmak yani dahil olmak , vatandaşa hizmet kalitesinin daha iyi olması amacı ile en önemli fırsatın olduğu açıklamalarında bulunuldu.

Bu çerçeve içerisinde çalışmalar için devam edildiği belirtilmiş olan genelge içerisinde tüm il ve ilçeler için “chp.org.tr” uzantılı olan mail adreslerinin tanımlanmış olduğu bildirildi.

Yayınlanmış olan genelge içerisinde “Bundan sonraki süreç içerisinde kurumsal olarak yapılan bütün yazışmalar bu mail adresi üzerinden yapılacağı ve Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatları içinde bu mail adresinin kullanması isteniyor. Bunun ile beraberinde 81 il ve 970 ilçeyi kapsamı içerisine alan web sayfalarımız aktif hale getirildiği bildirimi yapılmıştır.  Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatlarının yeni web sayfasını kullanmaları ve eğer var ise eski hesapların kapatılması istendiği açıklaması yapılmıştır.

Kamupersoneli.net