Gündem

Çocuğunun Okulundan İstenilen 55 TL'yi Ödeyemeyen Baba İntihara Kalkıştı

Adana’da çocuğunun eğitim gördüğü okulundan istenen parayı ödeyemeyen bir baba intihar etmeye kalkıştı. Polis memurlarının uzun uğraşları sonucunda ikna edilen baba intihardan vazgeçti.

Milli Gazete’nin haberine göre Adana’nın merkez ilçelerinden olan Seyhan ilçesi Yenibaraj Mahallesi’nde gece saat 04:30 sıralarında çocuğunun okulundan istendiği öne sürülen 55 TL’yi ödeyemediği ve bu konu yüzünden karısıyla sorun yaşadığı öne sürülen 33 yaşındaki baba, eski baraj kapaklarının bulunduğu yerde yüksek bir yere çıkarak, intihar etmeye kalkıştı. Olayı gören vatandaşlar polise haber verdi. Yaklaşık 20 metre yüksekliğindeki kapakların üzerinde duran baba, olay yerine gelen polis ekiplerine, atlayacağını söyledi.

POLİSLER UZUN UĞRAŞ VERDİ

Polis, eşiyle sorunlarının olduğunu belirten babayı ikna etmek için uzun uğraşlar verdi. Düşme ihtimaline karşı Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekibi ve ambulans olay yerine sevk edildi. Polisin uzun uğraşları neticesinde intihardan vazgeçen baba, itfaiye erinin bariyerlerdeki telleri kesmesinin ardından bulunduğu yerden çıkartıldı.

55 TL ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN İNTİHARA KALKIŞTI

İfadesi alınmak üzere Bağlarbaşı Polis Merkezi’ne götürülen babanın oğlunun okuduğu ilkokuldan istendiği öne sürülen 55 TL’yi ödeyemediği ve eşiyle sorunlar yaşadığı için intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.