Gündem

Corona virüsü salgını bir ilimizi daha vurdu! Önlemler arttırılacak

Bilecik Valisi Bilal Şentürk il genelindeki corona virüsü salgını hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Vali Şnetürk açıklamalarında önlemlerin arttırılacağını belirtti ve son dönemlerde il genelinde vaka sayılarının arttığını belirtti. Vali Şentürk açıklamalarında maske mesafe ve temizlik kurallarına riayet edilmesi gerektiğini ifade etti. 

KURALLARA UYULMASI GEREKİYOR 

Vali Bilal Şentürk gazetecilere çeşitli değerlendirmelerde bulundu. Şentürk açıklamalarında umhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan uygulamanın Türkiye genelinde olduğu gibi Bilecik’te de uygulanacağını belirtti ve ekonomik çarkların devam etmesi ve vatandaşların ekonomik faaliyetlerini icra edebilmesi için kurallara uyulması gerektiği belirtildi.

MÜŞTERİLER ÖNLEM ALMIYOR

Vali Şentürk açıklamalaırnın devamında il genelinde ciddi bir artış olduğunu vakaların kontrol altına alınması için kurallara uyulması gerektiğini belirterek bir ihmalin faturasının ağır olacağını vurguladı. 

İşletmelerin önlem aldığını ancak müşterilerin önlem almadığını belirten Vali Şentürk iş yeri dışında özellikle yoğun çalışanların olduğu büyük işletmelerde ciddi kontroller olduğunu bunu önlemenin yolunun umuma açık alanlardaki bu temasın azaltılması olduğunu vurguladı.