Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2026 İçin Hazırlık Yapıyoruz !

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Evet Platformu” tarafından İstasyon Meydanı’nda düzenlenen “Erzurum Buluşması”na katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada yaptığı konuşmasında “Sizlerle gurur duyuyorum, sizleri Allah için çok seviyorum.” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları şöyle oldu;

“2026 İÇİN HAZIRLIK YAPIYORUZ”

“Şimdi ilk etabını yaptık, olimpiyat olunca ufak tefek bazı düzenlemelerle, her şey zaten hazır, ona da gireceğiz. Şöyle Erzincan ve Kars’ı da yanımıza alarak bu organizasyona aday olsak fena mı olur? 2026 için böyle bir hazırlık yapıyoruz.”

“ERDOĞAN’I ÖLDÜRÜN DİYORLAR”

“Soruyorum, kimler ‘hayır’ diyor? Kandil ‘hayır’ diyor mu? Bölücübaşının bulunduğu İmralı ‘hayır’ diyor mu? Pensilvanya’daki FETÖ ‘hayır’ diyor mu? Batı’daki Türkiye düşmanları, bizim düşmanlarımız ‘hayır’ diyor mu? Terör örgütleri yataklandılar ve orada şimdi onların Türkiye düşmanlarıyla, sosyalistleriyle, komünistleriyle bir araya gelmişler ve bunlar bize karşı kampanya yürütüyorlar. İsviçre’de parlamento önünde dev bir, benim resmimim olduğu pankart, şakağıma silahı dayıyorlar, ‘Erdoğan’ı öldürün’ diyorlar. Bunlar zavallı, aklını kiraya vermiş olanlar. Biz kefenimizi giyerek yola çıktık, bizi ölümle yıldıramazsınız. Biz, ölüme inanmış insanlarız, kaza ve kaderin imandan olduğuna inanmış insanlarız, bizi ürkütemeyeceksiniz, bizi bölemeyeceksiniz. Bizi bu yolumuzdan alıkoyamayacaksınız, ezanlarımızı susturamayacaksınız. İnşallah 16 Nisan’da ‘evet’in önünü kesemeyeceksiniz.”

Kamupersoneli.net – ANKARA