Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 23 Haziran'da Sandığa Ve Sandık Sonuçlarına Sıkı Bir Şekilde Sahip Çıkmanızı İstiyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle;

– Allah bize yardım bekleyen tüm mazlumlara yardım edecek güç kuvvet versin.

– Tek başına ülkemizin son 6 yılda yaşadığı hadiseler bile karşı karşıya kaldığımız tuzakların kanıtıdır.

– Hamdolsun İstanbul 1994 yılından beri hiç bizi yalnız bırakmadı. İstanbul’a ne kadar büyük şükran duysak azdır.

– Yarın Yenikapı’da 300 bin kişi ile Enderun teravihini yaşayacağız.

– İBB Başkanlığı seçimlerinde demokrasi ve sandığa gölge düştü, oyları çaldılar.

– Bizim amacımız Milli iradenin sandıktaki tecellisinin kayıtlara en doğru şekilde geçmesi olmuştur. Hiç kimsenin bizi sandığın namusuna sahip çıktığımız için eleştirme hakkı yok.

– YSK’nın Hukuki teğit ettiği sıkıntı ve yolsuzluklar olmasaydı bugün bunları konuşmayacaktık. Kimse bize hak aradık diye eleştiremez. Hele hele kimsenin YSK üyelerini hedef göstermeye haklı gerekçesi olamaz.

– Eğer bu seçimlerin sonuçlarını, dışarıda birileri İstanbul halkından dahi yakından takip ediyor, saf tutuyor, sevinç çığlıkları veya üzüntü beyanları serdediyorsa ortada başka bir oyun var demektir.

– 31 Mart’ta Batı, Avrupa’nın değişik ülkeleri, kazandı diye zannettikleri isim için nasıl eğlendiklerini gördünüz değil mi? Bu işin arkasında nelerin olduğunu hala anlamadık mı? Nelerin döndüğünü anlamadık mı?

– 23 Haziran’da sandığa ve sandık sonuçlarına sıkı bir şekilde sahip çıkmanızı istiyorum. İstanbul halkının kendi iradelerine sahip çıkacaklarına inanıyorum.

– Yol arkadaşım, dava arkadaşım Binali Yıldırım Bey’i İstanbul Belediye Başkan adayı olarak sunduk ve onunla İstanbul’u daha da ileri götüreceğiz.

– Hedeflere ulaştığımızda ise ülkemizin önünde bambaşka bir kapı açılacak. Türkiye Devler Ligi’ne çıkmış olacaktır.

– Şu anda yüzlerce teröristi etkisiz hale getiren şu Pençe Harekatı’yla da evelallah askerimiz artık hangi konumda olduğunu ortaya koymuştur.

– Ülkemizde bir kesim büyük oyunu görmekte zorlanıyor. Suriye, Irak, Kıbrıs meselelerini sadece bu ülkenin sorunu sananlar, büyük oyunu göremeyenlerdir.

– Milli güvenliğimizi güçlendirmek için attığımız adımlara tepki gösterenler olayın ciddiyetini anlamamakta ısrar ediyor.