Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı: Fetret Dönemine Son Vereceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Beylikdüzü’de mitingde önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu ve 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin mesajlar verdi. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN AÇIKLAMALARI

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında fetret dönemine son verileceğini ifade etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingdeki açıklamalarının detayları ise şöyle:

“Bize işinin ehli lazım. İstanbul’a belediye başkanı seçiyoruz. Sıradan bir yer değil. Daha buraya onların emeği geçmeden önce bu kardeşinizin emeği geçti. Beylikdüzü 31 Mart’ta yeni bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor. Beylikdüzü’de 5 yıllık fetret dönemine artık son vereceğiz. Beylikdüzü gördüğüm kadarıyla 31 Mart’ta yeni bir sayfa açmaya, yeni bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor. İstanbul’un diğer ilçeleri birbiriyle yarışırken Beylikdüzü maalesef kaybetti. İstanbul’a o kadar önem veriyoruz ki Bİnali Yıldırım’ı büyükşehir belediye başkanı adayı yaptık.

Binali Bey başlı başına bir markadır. Samimiyet, özveri demektir. Yol arkadaşlığı dava arkadaşlığı yaptığımız Bİnali Bey siyasetinde ülkemizin markasıdır. İstanbul’a belediye başkanı seçeceğiz, dikkat edin Çatladıkapı’ya değil. 19 günümüz var, biliyorsunuz. Kapı kapı dolaşıyorsunuz değil mi? Kar, bora, fırtına sükun bulacak. 31 Mart seçimleri için yeni oyunlar oynanıyor. 24 Haziran öncesinde milletvekili borsalarıyla kurulan yıkım ittifakını genişlettiler. 3 kafadar ittifaka yeni üyeler buldu. Bölücü terörün güdümündeki parti var. İmralı’daki bebek katilinin heykelini dikmeye gayret edenler var. Bay Kemal Almanya’da hangi kadınla poz verdi. Terör örgütünün paçavrasıyla poz veren kadınla o da geldi orda poz verdi.”