Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Afrin Akşama Kadar Tamamen Düşecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyio Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 46. Muhtarlar Toplantısı’nda gündemle alakalı olarak açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca Afrin harekatına yönelik olarak yaptığı açıklamada; “Afrine yaklaşmış durumdayız. Akşama kalmaz Afrin Düşmüş olacaktır” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları;

Afrin’de kaç terörist etkisiz hale getirildi diye son rakamları öğrenmek istedim ve gördüm ki 3444 terörist etkisiz hale getirilmiş durumdadır. Afrin’e biraz daha fazla yaklaşmış konumdayız akşama kadar da Afrin düşmüş olacaktır.

15 Temmuz’da biz milletlerimize çağrıda bulunduk ve haydi meydanlara çıkın dedik. Milyonlar sokaklara meydanlara çıktı. F-16’ların yanı sıra helikopterler, tanklar ve bombalar yağdığı esnada milletim meydanlara caddelere dökülmüş durumdadır. 251 şehit verdik ama ülkemizi kimselere yâr etmedik.

Bizlere akıl verenler bunlarla ülkemizi parçalayacaktı ancak başarısızlıklarıyla kaldılar. Şu zamanda yüzlerce binlerce FETÖ ile alakalı olarak askeri elbisesi giymiş hainler içeride yatmaktadır. Dün Fırat Kalkanı Harekatında güya dünyanın en zorlu terör örgütü DEAŞ’ı karşımıza çıkardılar. Bizler 3000 DEAŞ’lıyı etkisiz hale getirdik. El Bab’a gittik ve yine aynı şeyleri söylediler. DEAŞ’a karşı mücadelelerde ise yalan söylüyorsunuz yalan Dürüst açıklamalarınız yoktur.

Kamupersoneli.net I ANKARA