Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bahçeli İkna Oldu, EYT Artık Gündemden Kalkacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli ile önceki gün yaptığı görüşmenin detayların MYK’da yaptığı açıklama ile kurmayları ile paylaştı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarında görüşme sırasında EYT konusunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ikna olduğunu EYT konusunun gündemden kalkacağını belirtti.

EYT KONUSU GÜNDEMDEN KALKIYOR

Konu ile ilgili olarak Türkiye Gazetesinden Yücel Kayaoğlu’nun aktardıklarına göre Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Bahçeli’ye bu yükün altından kalkamayacağımızı rakamlarla anlattım. EYT dediklerimizin sayısı 6.2 milyon kişi. SGK’ya maliyeti 750 milyarın üzerine çıkıyor. Sayın Bahçeli, bu konuda ikna oldu. Bu konu artık gündemden çıkacak”

Bunun yanı sıra Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen MYK toplantısında af konusu hakkında da bir karar alındı. Buna göre gerçekleştirilen toplantıda yerel seçimler öncesinde ‘af’ tartışmalarının olumsuz algılanacağını, eğer yapılacaksa, bunun seçim sonrasına bırakılması da kararlaştırıldı.

KAMUPERSONELİ.NET

Bir Yorum

  1. Yazık kaıpları çok büyük olacak millet ifadesinden büyük tek Allah var unutmamaları gerekiyor biz yerleştirdik yine biz indiririz

  2. Eytyi rafa kaldirmak vicdaninizi rahatlatacaksa kaldırın ama bundan sonra milletten oy falan beklemeyin siz milleti düşünmüyorsunuz ki hep kendilerinizi düşünüyorsunuz ayrıca 6.3 milyon eytli kalmadı milleti kandırmayalım kendiniz 46 yaşında emekli olun sonra dünyanın hiçbir yerinde böyle şey yok deyin mademki girin bir fabrikaya çalışın bakalım kaç yaşına kadar çalışacaksınız çünkü sizler uyanıksınız milleti ahmak olarak görüyorsunuz milletim diyerek prim yapmaya çalışıyorsunuz Devlet bahceliyi kandırabilirsiniz ama bizi asla kandıramazsınız bunlara bizim karnımız tok halkın içine çıkıpta hal hatırını sordunuzmu sayın Cumhurbaşkanı lütfen insanların haklarıyla oynamayın sizi bu ülkenin başına niye getirdiler güvendikleri için ama maalesef hüsrana uğradılar size soruyorum Sayın Cumhurbaşkanım haydi bu dünyada hakkı yenen vatandaşlarına ahirette nasıl hesap vereceksiniz artık onuda ALLAH bilir

  3. Gündemler boşyeremi insanları uyutmaya yönelik konuşuyorsunuz kusura bakmayın sayın devlet büyüklerimiz

  4. O zaman kamuya işçi alimlarinda yas sınırı 56 ya çıkartın. Bizde kamuda çalışabilelim

  5. Akp ve mhp de artık benim gündemim de yok başkalarını deneme vakti

  6. 16 yıldır her platformda savunduğum oy verdiğim parti de benim ve ailem için de bitmiştir. siz bizim var olan hakkımızı vermiyor emekli etmiyorsanız kusura bakmayın bu mağdur insanlar da sizi emekli etmesini bilir.

  7. Devlet Bahçeli bu konuda görüşünü bildirmedi henüz. Bu sadece Cumhurbaşkanım açıklaması. Bekleyelim bakalım bahcelide U dönüşü yapacakmış?

  8. refah partisinden beri desteklediğim tayyip erdoğan 10000 gün prim ödemişim ben bu devlete bizleri fırsatçı olarak gösterdinya bittin artık benim için

  9. Yazık ya cidden yazık. Sen git milyar dolara uçak almaya kalk, sarayda milyarlarca lira harca, büyük şirketlerin milyarlarca lira olan borcunu sil, futbol kulüplerinin vergi borçlarını sil, gel sonra 25 yıldır asgari ücrete çalışmış garibana hakkını verme. Üstüne üstlük adamlar prim ödedikçe ilerideki emekli maaşlarından düşüş yaşansın. Ayrıca Erdoğan kanun çıkmasın diye bilerek eski parayla konuşuyor. Yoksa 6 milyon insanın emeklilik hakkı Türkiye Cumhuriyetinin bir yıllık bütçesi kadar tutmaz.
    Ben hakkımı helal etmiyorum arkadaş, yıllarca vergisini ödeyen vatandaşa birşey yok, vergisini ödemeyen, kaçan, üçkağıt çeviren adama af çıkar. Müslümansanız bu haksızlığa dur dersiniz.

  10. Geçmiş olsun emeklilik Hayali olanlara yanlız bütçede olmayan para verilmez bunun içinde ureten ekonomi gerek üretmekten çok yiyoruz genelde baştaki yöneticiler

  11. Kamudan vazgectim yas 41 bizden bekci olmaz sozlesmeli er almaz koy korucusu olmaz biz ne yapalim

  12. eyt mağdurlari bakalim hakkimizi hanği̇ parti̇ sağunuyor ona ğöre sandikta ğörüşeli̇m

  13. Oy vermez sana eyt liler. 45 yasinda emekli oldugun dogruysa sayin başkan, bence iade et o aldığın maaşi yoksa samimiyetine kimse inanmaz iade etmezsen para yok a kimse inanmaz önce siz fedakar olcaksiniz ..

  14. Bende.8aile.oyumla.tasvip.etmiyorum.yaşa.takılanlar.onaylanmassa.asla.bundan.sonra.akp.ye.oyum.yok.verdiğim.oylarda.haram.olsun.sağlıktan.fadalanamıyoruz.emekli.maşı.1700.tl..bırakınaklımızla.alay.etmeyi.yok.emekli.olursalar.yine.çalışırla.diyorsunuz.pekala.mecliste..hiç.emekli.yokmu.ozaman.neden.siz.25yıl.üzerinden.emekli.oldunuz..seçimlere.az.kaldı….oy.moy.yok.yok.yok.tamammıgaribanana.gelince.yok..oydaoyok

  15. O zaman bütün oylarimizi chp ve iyi partiye atarız kendileri bilirler.

  16. Yıllardır oy verdim ak parti benim için bitti nokta

  17. Merak etmeyin eyy mağdur kardeşlerim seçim zamanı ağzınıza bir parmak bal çalınınca kime oy vereceğinizi çok iyi biliyoruz. Herkes kendi cebine bakar olmuş yazık.