Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkanlardan Vekil Adayı Olmama Sözü Alıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2019’da gerçekleştirilecek seçimler için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Çalışmaları Hız Kesmeden, Titizlikle Devam Ediyor

Erdoğan hazırlıklar aşamasında, hem parti teşkilatları hem de belediyelere eş zamanlı olarak yürüttüğü değişikliklere titiz bir çalışma ile karar veriyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, illere ziyaretlerini gerçekleştirdiği sırada, kendisine iletilen notları ve şikayet dosyalarına yanında götürüyor. Erdoğan bu dosyaları titizlikle inceliyor ve hassas bölgeler için daha yoğun çalışmalar gerçekleştiriyor. Cumhurbaşkanı bu çalışmalarını hem kendi kurduğu ekibiyle hem de parti müfettişleri ile gerçekleştiriyor.

Erdoğan, Başkanlardan Güvence İstiyor

Ayrıca Erdoğan görevinden ayrılan İl Başkanlarının yerlerine atanan başkanlarla da teker teker görüşme yapıyor. Cumhurbaşkanı bu görüşmeleri sırasında İl Başkanlarından, “2019 seçimlerinde aday olmayacaklarına” dair güvence vermelerini istiyor.

Görevlerinin Başlarında Olmasını İstiyor

Yani Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İl Başkanlarında istediği şey 2019 seçimlerinde de teşkilatlarının başlarında yer almaları oluyor.

Hatta Erdoğan, görevden alınan bazı İl Başkanlarının 2019 seçimlerinden milletvekili adayı olmak istedikleri için görevlerini bıraktıklarını belirtti.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA