Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz Milletimize Efendilik Taslamaya Değil Hizmetkar Olmaya Geldik

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman Hükümet Konağı önünde düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu ve yapılacak hizmetlerden bahsetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları;

Bizim siyasetimiz hizmet siyasetidir. Biz milletimize efendilik taslamaya değil hizmetkar olmaya geldik. 24 Haziran’da sizlerden yeniden hizmet için yatırım için bir kez daha destek istiyoruz.

24 Haziran’da güçlü hükümet için Cumhurbaşkanlığı’nda şahsımı Meclis’te AK Parti’yi desteklemeye hazır mıyız?

Bu süreçte dargınlık kırgınlık yok. Bazen duyuyorum dargınlık kırgınlık olanlar var. Makam mevki aşiret bunları koyalım bir kenara.

Biz yaradılanı yaradandan ötürü seviyoruz seveceğiz. Adıyaman’a 14 katrilyon liralık destek ve yatırım yaptık. Nankörler de bitmez sizin gibi gerçekten efendiler de bitmez.

TOKİ aracılığıyla Adıyaman’da 4 bin 300 konut projesini hayata geçirdik.

Bu akşam İstanbul’da tüm özel halk otobüsçüleri ile iftar yapacağız. Sözüm var seçimlerden sonra nasıl Sincik’e Gerger’e geldiysek inşallah Kahta’ya da geliriz.

Kahta Köprüsü de bitmek üzere. Bu projenin tamamını 2 yıl içerisinde hizmete alıyoruz.

Hızlı tren projelerimizin içinde Adıyaman da var. Maalesef ana muhalefet partisinin adayı Yüksek hızlı treni yapıp da ne yapacaksın?

diyor. Bunların hayatları boyunca bir dikili ağaçları yok. Yatırım bizim işimiz. Adıyaman’ı hızlı trene kavuşturacağız. Adıyaman Havalimanımıza yeni bir terminal binası yaptık.

Ayrıntılar geliyor.

Kamupersoneli.net I ANKARA